hits

Hélène Anderzen

Hvordan bli kvitt kviser

 • Publisert: 20.10.2016, 21:05
 • Kategori: TIPS
 • Jeg tenkte å komme med mine beste tips til hvordan jeg blir kvitt kviser fort (ikke medisinske produkter osv.) Det er virkelig ikke noe mer irriterende enn en stor kvise midt på nesen før en viktig dag. Dersom kvisen kommer et par dager før den viktige dagen, har du mye større sjanse for å bli fullstendig kvitt den i tide. Det er dessverre ikke så lett å få fjernet den rett før.

  1. Vaske kvisen med såpestykke flere ganger om dagen. Sett på alarmer f.eks hver time eller hver 2 time. Dette vil gjøre at kvisen tørker ut MYE raskere enn den ellers ville. Jeg har også brukt dette på urene områder i ansiktet og det fungerer veldig bra, bare pass på å ikke gjøre det over for lange perioder. En negativ ting med denne metoden er at den kan gjøre huden også ganske tørr, spesielt om du er som meg og har naturlig tørr hud, så husk å ta på ansikts/fuktighetskrem etterpå. Har du ikke fullt så god tid på å bli kvitt den, la såpen være på kvisen så lenge du kan. En viktig ting: IKKE bruk den samme såpen til å vaske deg med.


  2. Mitt neste tips er også et som har fungert ganske bra for meg, men den har kun fungert over natten når kvisen allerede var blitt "moden". Alt du trenger en en fersk hvitløk som du skjærer noen hakk i så "saften" kommer litt ut (man kan nok også mose den helt), deretter er det bare å gni den over kvisen noen ganger og la det være på over natten, og så er det vare å vaske bort neste dag og se at kvisen enten har blitt borte eller er mye mindre.

  3. For å i det hele tatt unngå å få kviser og uren hud, har jeg selv stor tro på at det avhenger mye av kostholdet. Jeg har testet dette ut flere ganger og blir overbevist om at det fungerer hver gang. Mat/drikke jeg prøver å spise minst mulig for å unngå kviser er: Alkohol, kjøtt, meieriprodukter (egg, melk osv.), salt og er litt obs på sukker.

   

  Hva er dine beste tips mot kviser?

 • Publisert: 20.10.2016, 21:05
 • Kategori: TIPS
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  iselinslund

  20.10.2016 kl.21:18

  jeg tror egentlig at det ikke finnes noen vindunderkur mot kviser dersom den allerede er på vei ut.

  Hélène Anderzen

  20.10.2016 kl.21:31

  iselinslund: Helt enig i det med vidunderkur, det finnes nok ikke :) Men jeg føler selv i hvert fall at visse ting gjør at det kan gå kjappere.

  Skriv en ny kommentar