hits

Hélène Anderzen

3 FAVORITT NETTBUTIKKER

 • Publisert: 30.11.2016, 15:04
 • Kategori: TIPS
 • Luca + Grae

  Dette må være den aller søteste butikken noensinne! Den har et bra utvalg av kjempefine klær, elsker fargene. De shipper fra USA, det vil derfor ta en liten stund før du får det, men det er virkelig verdt ventetiden. 

  Butikken eies av youtuberne Aspyn Ovard Ferris og Parker Ferris, vlog-channelen deres er min absolutt favoritt, så jeg anbefaler virkelig alle å sjekke den ut. HER. Det blir forresten veldig fort utsolgt av de fleste varene, så vær rask! Klikk HER for å komme til butikken.
   

   

   

   

  Douglas

  Douglas tror jeg må være min største favoritt når det gjelder norske sminkebutikker. Den selger alt mulig av populære merker, også en god del av merker som ellers ikke er så enkle å få tak i i Norge, slik som Benefit, Laura Mercier, Zoeva, Collistar osv. Her bestilite jeg fra senest i går, haha! Gleder meg masse til det kommer frem om et par dager! Klikk HER for å komme til butikken.


   

   

   

  Missguided

  Missguided har vært en stor favoritt helt siden jeg oppdaget den. Her har jeg bestilt masse fra og blir alltid like fornøyd. Klærne de selger er veldig "in" eller "Instagram style" eller hvordan jeg skal si det, haha. Jeg anbefaler alle som kanskje er litt lei av å shoppe de klærne "alle har" som man får kjøpt her i Norge.

  Link til butikken HER!


  Hvilke nettbutikker er dine favoritter?

 • Publisert: 30.11.2016, 15:04
 • Kategori: TIPS
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  30.11.2016 kl.18:37

  Veldig fine butikker! Liker alle dem, men også nelly veldig godt :-D

  guro

  16.04.2017 kl.10:32

  hei, måtte du betale toll for de plaggene du kjøpte på luca and grae (aspyn ovard shop) ? plis svar meg så raskt som mulig.

  Hélène Anderzen

  16.04.2017 kl.11:44

  guro: Hei:) Handler du for under 350kr (inkludert frakt) slipper du å betale toll, men dersom det er over 350kr må du som oftest betale toll.

  Hélène Anderzen

  16.04.2017 kl.11:47

  guro: Du kan jo f.eks dele bestillingen opp i flere små bestillinger, dersom du kjøper flere ting :) Og så gir jo rabattkoden "spring25" hele 25% av hele bestillingen din, det hjelper jo også en del :)

  Skriv en ny kommentar