hits

Hélène Anderzen

9 TIPS FOR ET BEDRE LIV

 • Publisert: 09.01.2017, 12:56
 • Kategori: TIPS
 • Du har kanskje ikke muligheten til å oppfylle alle dine drømmer enda, eller har kanskje ikke akkurat det livet du ønsker deg. Det kan være mange grunner til det, enten det er skole, penger, motivasjon.. Hva som helst kan ødelegge egentlig. Men det jeg har funnet ut i det siste er å heller prøve å endre meg selv fra innsiden, før jeg tenker over hvor lite fornøyd jeg er med livet mitt. Derfor tenkte jeg å skrive noen av mine tips til hvordan man kan få et bedre hverdag.

   

  1. Bruk mer tid på det du liker

  Hvis det er sant at man bare lever en gang, hvorfor skal man da velge å bruke nesten hele livet på masse man egentlig ikke liker? Det gir ikke mening for meg. Altså så klart må man jobbe og gjøre mye dagligdagse oppgaver, men sørg for å også gjøre det du virkelig har lyst til å gjøre. Jobb hardt, men jobb med noe du liker!

  2. Slå av følelsene

  Jeg har lenge trodde det ikke er mulig å "slå av" følelser, at hva jeg følte måtte jeg føle. Men neei, det er ikke sant. Hver gang jeg føler negative følelser, går jeg liksom "inn i hodet mitt" (hahahah!) og overbeviser meg selv om at det ikke vits å ha negative følelser. Det gjør kun alt verre, og det er virkelig ikke verdt å bruke mye av livet på unødvendig tull.


   

  3. Ikke si nei bare fordi du ikke tørr

  Denne kan være vanskelig til tider, men det er mye viktigere å hive seg ut i det og prøve, enn å sitte hjemme etterpå og angre på at man ikke turte. Det er også viktig å ikke si ja til alt for mye du selv egentlig ikke har lyst til, selv om du kanskje føler det er frekt å si nei, si det likevel. Du lever ditt liv, ikke andres.

  4. Vær ærlig med deg selv  5. Ikke sammenlign deg med andre

  Sier vel egentlig seg selv. Men ja, alle er forskjellige, derfor blir det heller ikke riktig å sammenligne deg med noen som ikke er deg. ALLE har ting de ikke er fornøyd med, selv om kanskje ikke du kan se det.

  6. Ikke bry deg 

  Å ikke bry meg om hva andre tenker eller syns om meg er noe jeg har blitt mye flinkere til i det siste og det gjør virkelig en forskjell i livet. Alt blir så mye mer avslappet. 

  7. Reis og opplev mer

  Jeg vet ikke om dette gjør andre glad, men jeg blir definitivt mer lykkelig når jeg er på reiser og opplever nye ting. Er det noe jeg aldri kommer til å angre på at jeg bruker penger på så er det nettopp dette.  8. Ikke tro på alt du leser/hører

  Det er såå mange forskjellige nyheter som kommer ut hver eneste dag med all mulig "informasjon" om hva som er bra, dårlig, farlig osv. Med det mener jeg nyheter som "Mer enn 2 kopper kaffe om dagen gir deg kreft", "Dropp foundationen for å unngå rynker", "Over én kilo i uka: kun 5 bananer om dagen" osv. Altså det kan gått være mange slike nyheter faktisk er sannheter, men mange er også ikke. Og dersom man hele tiden skal tenke over hva man kan gjøre og ikke, blir man rett og slett gal.

  9. Stress mindre

  Det siste tipset er rett og slett bare å stresse mindre. Ikke ta alt så seriøst og slappe mer av. Gikk ikke eksamen så bra? Nei så gjorde den ikke det. Fikk du ikke trent som planlagt? Okei, prøv igjen i morgen. Ikke lag unødvendig stress.

   

  Har du noen egne tips? ♥

 • Publisert: 09.01.2017, 12:56
 • Kategori: TIPS
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Sandra Marie

  09.01.2017 kl.18:02

  fine tips:)

  Martine Bruun

  09.01.2017 kl.19:14

  Takk for gode tips!

  Skriv en ny kommentar