hits

Hélène Anderzen

SVAR PÅ OM SKIN REPAIR VIRKELIG FUNGERER

 • Publisert: 13.09.2017, 17:05
 • Kategori: BEAUTY
 • - FØR 

  (Ikke sponset eller fått betaling for dette innlegget)

  Nå begynner det å bli en god stund siden jeg først begynte med Skin Repair, og som jeg lovte i dette innlegget, skal jeg komme med en oppdatering, og vise dere før og etter resultatet. Jeg har gått på de nå i snart 5 måneder, så jeg regner med det skal være mulig å se tegn til resultat nå, selv om de på hjemmesiden sin skriver at anbefalt tid er 6-12 måneder.

  Bildet til høyre (ingen hudsminke) tok jeg rett etter at jeg startet på Skin Repair, og som dere ser var ikke huden min spesielt bra. Mye kviser, nupper og rødhet, noe som var grunnen til at jeg valgte å gi nettopp dette kosttilskuddet en sjanse. Jeg var rett og slett ganske desperat etter å få fikset huden min igjen. Bildet til venstre tok jeg i forrige ute, også helt uten sminke. Jeg må bare si wow, det er jo faktisk en utrolig stor forskjell, eller? Som dere ser har jeg fortsatt røde merker, litt nupper og arr etter tidligere kviser, men jeg tror faktisk ikke jeg har en eneste aktiv kvise for tiden. Nå vet ikke jeg om det er nettopp Skin Repair som dette skyldes, eller om det bare er tilfeldig. Bildet til høyre er tatt etter en kaldere årstid, noe som vanligvis gjør huden min både tørrere og mer uren, så det kan muligens også være en del av grunnen. Og jeg skal helt ærlig si at jeg fortsatt får kviser, langt i fra slike store utbrudd dere ser på bildet, men en her og der kan dukke opp. Jeg tror jeg kan konkludere med at kosttilskuddet har hatt en positiv virkning på huden min, de har definitivt ikke gjort den verre enn den var.

   

  Har dere testet ut Skin Repair eller noe lignende? Hva var i så fall resultatet?

 • Publisert: 13.09.2017, 17:05
 • Kategori: BEAUTY
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  lisebrevik

  13.09.2017 kl.17:20

  Hmm, så rart. Kanskje jeg skal prøve dette. Plages fremdeles med litt kviser og arr og slikt. Ser forskjell! At det går an, du er så heldig som er så pen!

  lisebrevik

  13.09.2017 kl.17:26

  Bestilte meg det nå faktisk! Spent på å prøve:)

  Hélène Anderzen

  15.09.2017 kl.12:22

  lisebrevik: Håper det fungerer bra for deg også! :-)

  livetmitt93

  13.09.2017 kl.18:15

  rart:/

  Hege Kristin

  13.09.2017 kl.21:18

  så bra det funker for deg <3 ikke prøvd!

  Skriv en ny kommentar