Hélène Anderzen

Legge på deg? Du burde ikke det

 • Publisert: 27.04.2017, 20:34
 • Kategori: Diverse
 • Topp/Badedrakt HER. - Adlink

  For en god stund siden, på den tiden da jeg begynte å spise mer og mer vegansk, så jeg også på en del videoer om det. Jeg husker spesielt jeg fulgte ei jente som pleide å komme med mange gode tips, råd, oppskrifter osv. Så en gang kommenterte jeg på en av videoene hennes, hvor jeg spurte om hun hadde noen tips til hvordan man kunne gå opp i vekt eller i det minste ikke gå ned, ved å spise vegansk. For det er jo ganske vanlig å gå ned i vekt når man bytter over til et plantebasert kosthold, men det var ikke noe jeg hadde lyst til. Vel, responsen jeg fikk på den kommentaren var ikke det jeg forventet meg. Nå snakker jeg ikke om det hun eventuelt svarte (det husker jeg ikke om hun gjorde en gang), men det andre folk skrev. Jeg fikk nemlig mange svar, av forskjellige mennesker og svarene var så og si helt like: Hvorfor vil du gå opp i vekt? Du burde ikke det. Du er tynn og det er slik en kropp skal være. På den tiden veide jeg også en del mindre enn det jeg gjør nå, jeg var vel akkurat på grensen til å være undervektig og beina på kroppen syntes nesten. Svarene jeg fikk på spørsmålet mitt fikk meg til å at det var noe galt med måten jeg tenkte på, at jo tynnere jeg er jo bedre. Jeg har aldri helt forstått det. Men alle er jo forskjellige.

  Vel, dette ble et veldig forvirrende og halvt innlegg, det var virkelig ikke meningen. Men det blir vel slik når man bare skriver det som dukker opp i hodet, for så å ta en lang pause midt i hvor alt bare stopper opp. Slik er det bare noen dager. Nå skal jeg sette i gang med å vaske alle sminkekostene mine, det er ALT for lenge siden nå. Jeg har jo ikke brukt sminke på ca. en mnd. så da har jeg heller ikke tenkt så mye over det. Men det er virkelig på tide.

  Håper alle har en fin kveld ♥

 • Publisert: 27.04.2017, 20:34
 • Kategori: Diverse
 • 4 kommentarer
 • JEG ER LEI. DU MÅ FORANDRE DEG

 • Publisert: 25.04.2017, 15:09
 • Kategori: Diverse
 • Innlegg i samarbeid med Bygghjemme.no

  Nå har jeg bare noen få måneder igjen av leiekontrakten på leiligheten min, så da er det nok en gang tid for å flytte. Jeg blir virkelig ikke lenge på hvert sted, etter hva jeg kan huske er det lengste jeg har "holdt ut" 1 år i samme leilighet, haha. Men siden jeg ikke har planer for fremtiden helt klare enda, tenkte jeg det var like greit å flytte hjem igjen for en liten stund. Jeg jobber uansett sommeren her, og etter min mening er det unødvendig å leie en leilighet i kort tid i den samme byen. Problemet er bare soverommet mitt der, det kan virkelig ikke bli mer ukoselig og upersonlig. Det er hverken seng eller sofa der, og møblene er som dere ser, bare plassert helt merkelig inntil veggen. Jeg kan heller virkelig ikke fordra den hvit-gule fargen som er på veggen nå, den prikkete brunfargen på listene og taket. Hele blandingen minner meg alltid om sjokoladekjeks og is. Jeg er bare såå lei av det og hater å tilbringe tid der inne. Derfor tenkte jeg at dersom jeg skal bo på det rommet i en tid fremover, må det gjøres endringer. Jeg tenker å male taket enten hvitt eller bare ta på en form for lakk, slik at det blir en del lysere, og brunfargen dempes. Det frister også en god del å bytte ut listene og døren, men det er mulig det får holde med et par malingsstrøk. Men den morsomste delen blir nok å endre veggene. De har ikke vært endret siden jeg var 6 år nå, så det er virkelig på tide. Dersom det er mulig vil jeg få fjernet veggen av "planker" og gjøre den helt jevn, det tror jeg vil se mye ryddigere ut og det gjør det også mulig å få på en kul tapet.

  Det å ha alt helt fullstendig hvitt er noe jeg har blitt ganske lei av, etter at de siste 4 leilighetene mine var nettopp det. Er det flere enn meg som også er lei av det? Føler kanskje det er en trend som aldri går helt over og alle fortsatt elsker. Jeg husker for noen år siden at jeg syns det var skikkelig fint, det så jo så rent ut. Men alltid så fikk jeg høre av eldre personer (60+) at det minnet om sykehus og hadde ingen karakter. Nå ser jeg det også. Altså, jeg syns fortsatt hvitt er kjempefint, men ikke når absolutt alt er det. Så jeg har lekt litt med tanken på å velge en fullstendig crazy farge, eller kanskje et morsomt mønster, men det jeg har tenkt på aller lengst er å tapetsere den ene veggen (eller alle?) i en mørk farge (enten sort, mørk blå eller mørk grå). Det syns jeg gir en skikkelig koselig stemning og det gjør at møblene foran ser ekstra fine ut. 

  1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER

  Disse er noen av tapetene jeg har sett på som jeg tenkte ville passe godt på rommet, men jeg har enda ikke helt klart å bestemme meg for hva jeg tørr å gå for. Jeg tror det heller aller mest mot en av de mørke fargene. Eller blir det for kjedelig? Bygghjemme har jo så mange fine å velge mellom og så ubesluttsom som jeg er, skulle jeg virkelig ønske jeg kunne valgt alle, for så at de byttet av seg selv etter en uke. Hadde ikke det vært greit?

  Hvilken farge har du på veggene? Hadde du turt å gå for et "crazy" mønster? Hva syns du jeg bør velge? ♥

 • Publisert: 25.04.2017, 15:09
 • Kategori: Diverse
 • 24 kommentarer
 • Jeg kjøper bikinier på Ebay

 • Publisert: 24.04.2017, 17:22
 • Kategori: Diverse
 • 2 av de jeg har bestilt. (Bildene er tatt fra Ebay, som sikkert igjen er tatt fra et annet sted..)

  Gjett hva?? Jeg bestilte akkurat ekstremt billige bikinier og badedrakter fra Ebay, haha! Jeg må si jeg ikke akkurat har store forhåpninger til de, men det er jo gøy å se. Den billigste kostet rundt 40kr, og det er jo virkelig ikke mye for en bikini. Tidligere har jeg kjøpt en utrolig billig badedrakt fra Wish og den er i grunnen veldig bra, men jeg har også prøvd Victoria's Secret lignende bikinier fra Ebay og de var rett og slett grusomme. Så jeg må si jeg hadde blitt veldig glad dersom de faktisk ville ende opp med å være fine, eller i det minste brukbare. Veldig ofte lyver jo bildene på slike sider, derfor tenker jeg muligens å lage en video hvor jeg viser de, slik at dere også kan se hvordan de faktisk ser ut. 

  Noen her som har bestilt bikinier fra Ebay før?

 • Publisert: 24.04.2017, 17:22
 • Kategori: Diverse
 • 22 kommentarer
 • Hair Change

 • Publisert: 21.04.2017, 14:46
 • Kategori: Diverse
 • Hej babes! Nå har jeg akkurat kommet fra frisøren, og har som dere ser (hvis ikke, er bildet over til venstre før og det til høyre etter) farget håret en god del lysere. Det er faktisk andre gang, jeg var nemlig hos frisøren tidligere denne uken for å bli kvitt den svarte delen av håret mitt, samt gjøre fargen mye kaldere. Men jeg endte opp med å bli nesten blond, eller mørkt med veldig blonde striper. Noe jeg ikke var helt komfortabel med, så jeg gikk tilbake for å korrigere det litt mørkere. Nå er jeg kjempefornøyd! Ansiktet mitt er foresten fortsatt opphovnet eller hva jeg skal kalle det, derfor er den ene delen dekket av håret på etter bildet. Håper virkelig det snart forsvinner.

   

  Hva er dine planer for dagen i dag? 

 • Publisert: 21.04.2017, 14:46
 • Kategori: Diverse
 • 14 kommentarer
 • 5 BUTIKKANSATTE JEG IKKE TAKLER

 • Publisert: 19.04.2017, 20:04
 • Kategori: Diverse
 • 1. Vennegjengen

  Jeg syns definitivt ikke det er proft av ansatte å stå samlet i en gjeng og kun snakke med hverandre. Fullstendig ignorere kundene. Det har skjedd såå mange ganger at jeg kommer inn i en butikk og føler at ingen legger merke til meg. Noe som i og for seg egentlig går greit for meg. Helt til jeg enten trenger hjelp eller skal betale, og fortsatt er det ingen som ser meg, for de er så opptatt med hverandre at de ikke legger merke til annet.

  2. Forfølgeren

  De ansatte som følger etter meg hvor enn jeg går, ser på alt jeg handler og gjør. De spør stadig om jeg trenger hjelp, og kommer hele tiden med egne forslag til hva jeg burde kjøpe. Altså, det er bra at de ansatte vil hjelpe og så klart vil de jo også selge, men er de for oppå meg blir jeg bare lei og går ut derfra så fort jeg kan. Jeg syns det holder med at de spør enten når du som kunde kommer inn i butikken, eller en gang senere. 

  3. Spør i prøverommet

  Er det et sted jeg virkelig vil være alene når jeg shopper (klær), så er det i prøverommet. Jeg kan virkelig ikke fordra når det kommer noen bort og banker på for å spørre om det går bra, om de kan se osv. når jeg står der halvt naken, med klær som mange ganger ikke ser veldig bra ut på, haha. Dette har ikke skjedd så alt for mange ganger her i Norge, men noen. Det virker derimot som det er veldig vanlig i USA, der tror jeg det skjedde hver gang jeg skulle prøve noe. 

  4. Uærlig selger

  En virkelig irriterende ting med noen butikkansatte er de som ikke sier sannheten. Altså du har på deg noe, du ser helt tydelig at det ikke er fint og ikke passer deg, men likevel kommer de bort for å prøve og overbevise deg om hvor fint det ser ut, kun for å selge.

  5. Den som ikke sier hei

  Er det bare meg som syns det kan bli litt kleint når man kommer til kassen for å betale, og så sier den ansatte ingenting? Bare ser merkelig på deg, mens hun/han gjør jobben sin. Vel, det syns i hvert fall jeg. 
   

  Har du noen å legge til? :P

 • Publisert: 19.04.2017, 20:04
 • Kategori: Diverse
 • 11 kommentarer
 • Stressed over nothing

 • Publisert: 16.04.2017, 00:56
 • Kategori: Diverse
 • Til tider blir jeg bare så irritert over meg selv. Jeg sitter og prøver å få gjort ting, men hjernen henger bare ikke med. Jeg føler meg stresset over absolutt ingenting, eller kanskje alt. Ting som ikke har noen betydning eller ikke har hendt enda, og muligens aldri kommer til å skje heller. Jeg vil gjøre så mye, alt for mye og på en gang. Jeg har ikke tålmodighet til å vente på at det skal skje, så jeg pusher alt sammen for hardt i kort tid, noe som alltid kun ender i at alt stopper opp igjen. Det gjør meg så frustrert, jeg får ikke gjort noe som helst. Nå skal jeg sove, og i morgen skal jeg stå opp, slappe av og kun fokusere på en ting av gangen. God natt ♥

 • Publisert: 16.04.2017, 00:56
 • Kategori: Diverse
 • 4 kommentarer
 • IT'S A DENIM KINDA DAY

 • Publisert: 14.04.2017, 13:19
 • Kategori: Diverse
 • SKO HER (ved å bruke koden "TREAT", får du 20% av). JAKKE MALLORCA. BUKSE SHEIN. TIGHTS HER. VESKE STRADIVARIUS. TOPP SHEIN(adlinks)

  Hola Babes! Blitt litt mye "pauser" her i det siste, alt for mye som skjer og en hjerne som ikke henger helt med, haha. Jeg har skrevet et innlegg om det, men det kommer senere. Først nå kommer det siste ordentlige antrekket jeg har hatt på meg den siste tiden, ellers har det blitt mye slappe av og jobb klær. Nå er det ut på tur, snakkes snart! 

 • Publisert: 14.04.2017, 13:19
 • Kategori: Diverse
 • 11 kommentarer
 • DETTE KLARER JEG MEG IKKE UTEN I HELLAS

 • Publisert: 10.04.2017, 18:32
 • Kategori: Diverse
 • (affiliateslenker)

  1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER. 12. HER.

  8. HER. 9. HER. 10. HER. 11. HER.

  Ååå Nelly har såå mye fint nå. Jeg har jo lyst på absolutt alt jeg ser, og i tillegg er jo masse av det på salg. Slik som jakken over her, den er hele 40% av og det hjelper jo kjempemye. Elsker salg! Jeg skal jo dra til Hellas snart, så da er det perfekt med noe nytt. Det blir jo ikke en shoppeferie, så da må jeg jo shoppe litt før jeg reiser. Jeg har bestilt nesten alt på bildene over, og vurderer virkelig å bestille de siste tingene også, haha uff! Tror jeg har bestilt 5 nye bikinier og badedrakter også, så da har jeg omtrent en til hver dag, hahah! Jeg har virkelig begynt å like badedrakter i det siste, jeg vet ikke helt hvor bra jeg ser ut i det, men det får bare være. Så lenge jeg liker det :D Noen som vet hvordan temperaturen er i Hellas i mai? Dag og kveld?

 • Publisert: 10.04.2017, 18:32
 • Kategori: Diverse
 • 19 kommentarer
 • ITALIA ARMY

 • Publisert: 30.03.2017, 18:36
 • Kategori: Diverse


 • T-Skjorte Italia. Shorts HER. Veske Stradivarius. Fishnet Tights HER. Sko HER(affiliateslenker)

  Helloo ♥ Hvordan har dere det? I dag kommer faktisk gårsdagens antrekk, det er ikke så ofte. Men i og med at antrekket var såpass spesielt til å være meg, samtidig ganske så kult syntes jeg det var verdt å ta noen bilder av. Jeg har virkelig blitt helt besatt av slike fishnet tights, det fullfører helt klart et hvert antrekk. I dag derimot har jeg gått hele dagen i chilleklær, og virkelig ikke gjort stort, haha. 

 • Publisert: 30.03.2017, 18:36
 • Kategori: Diverse
 • 10 kommentarer
 • You Just Can't Live Without...

 • Publisert: 24.03.2017, 15:59
 • Kategori: Diverse
 • 1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER(affiliateslenker)

     1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER(affiliateslenker)

   

 • Publisert: 24.03.2017, 15:59
 • Kategori: Diverse
 • 8 kommentarer
 • Good night

 • Publisert: 23.03.2017, 23:18
 • Kategori: Diverse
 • Publisert: 23.03.2017, 23:18
 • Kategori: Diverse
 • 9 kommentarer
 • 8 MÅTER Å SLÅ OPP MED KJÆRESTEN

 • Publisert: 23.03.2017, 16:09
 • Kategori: Diverse
 • Nå har jeg jo hatt flere av disse innleggene som handler om forhold og slikt, og dette blir enda et. Jeg aner ikke hvordan jeg endte opp med nettopp dette, men de er ganske morsomme å lage. Så jeg fant ut at et innlegg om hvordan du kan blir kvitt kjæresten var det som manglet. Hahah. De andre har nok vært litt overdrevne, men dette blir nok det verste. Jeg tror ikke jeg virkelig ville anbefale deg å bruke de fleste av disse metodene, med mindre du da har lyst til å prøve noe annerledes. Men bare vær forberedt på at ikke alle er like snille mot kjæresten. Men ja dersom du prøver å bli kvitt personen uansett og har en god grunn til det, så er det kanskje morsomt å prøve? Eller? hahah!

  1. Vær kjedelig

  Alltid snakk om noe du vet kjæresten ikke bryr seg om i det hele tatt. Gjenta alt flere ganger, ta opp det samme hver eneste dag. Jeg vet i hvert fall at jeg blir lei av slikt, hehe.

  2. Nekt å gjøre noe

  Alltid si nei når han/hun spør om dere skal gjøre noe sammen. Aldri lag mat, rydd eller vask klær. Bare sitt der og forvent at kjæresten gjør alt for deg.

  3. Klag over alt han/hun gjør

  Finnes det noe verre enn følelsen av at alt du gjør er feil? Jeg tror ikke det. Derfor bør du gjøre det helt klart at samme hva det er kjæresten gjør, så er det ikke godt nok og det vil det aldri bli.

  4. Alltid velg mobilen fremfor kjæresten

  Samme hva dere gjør sammen, så sitt og stirr på mobilen hele tiden. Får du en melding når dere holder på med noe, så svar. Ringer det, så alltid ta den. 

  5. Stadig nevn hvor fin bestevennen hans/hennes er

  Denne er vel blant de mindre snille. Altså jeg er fult for at man skal kunne syntes andre personer enn kjæresten ser bra ut, inkludert bestevennen. Men dersom du stadig nevner for kjæresten hvor fin du syns bestevennen er, og hvor godt du liker personen, tar det nok ikke veldig lang tid før kjæresten din vurderer å kvitte seg med deg.

  6. Del alle hemmelighetene hans/hennes

  Hver gang dere er sammen med vennene til kjæresten din, sørg for å tilfeldig nevne hemmelighetene han/hun har fortalt deg. Spesielt de ekstra flaue.

  7. Planlegg en crazy fremtid (noe du er helt sikker på at han/hun aldri hadde gått med på)

  Hvor fristende høres 10 barn, hus på landet uten strøm og innlagt vann og dyrking av egen mat? 

  8. Eeeller gjør det kjedelig, fortell sannheten

  Bare fortell hvordan du føler og at du ønsker å gjøre det slutt. Meeen hey det er kjedelig eller hva? Hahaha ;P

   

  Hva er dine mest kreative måter å bli kvitt en kjæreste på? Seriøse eller ikke :P

 • Publisert: 23.03.2017, 16:09
 • Kategori: Diverse
 • 4 kommentarer
 • SUNSET + FLOWERS

 • Publisert: 22.03.2017, 20:49
 • Kategori: Diverse


 • Hola! Hvordan går det? Hva gjør dere i kveld? Jeg syns det er merkelig interessant å vite hva leserne mine gjør, hvem de er og hvor gamle de er. Tenker dere også over slike ting når dere skriver innleggene deres? (dersom du blogger da) Eller mulig det bare er meg, hahah!

  Bildene over var forresten sykt vanskelige å få tatt. Jeg er nemlig på besøk hos besteforeldrene mine, og fant ut at jeg skulle ta meg en tur ut alene for å ta bilder. Meeen det var jo lettere sagt enn gjort, for jeg hadde jo klart å glemme fjernkontrollen til kameraet hjemme. Noe som resulterte i et kamera som ikke vil fokusere på meg når jeg løper der frem og tilbake. Og jeg måtte bygge et tårn av pinner for å først få det til å fokusere på det, hahahah. Jeg husker jeg gjorde lignende ting når jeg tok bilder for ca. 7 år siden. Men jeg fikk nå da noen få brukbare bilder ut av det 

 • Publisert: 22.03.2017, 20:49
 • Kategori: Diverse
 • 39 kommentarer
 • YOU LOOK PRETTIER WHEN YOU'RE BLURRY

 • Publisert: 22.03.2017, 12:33
 • Kategori: Diverse

 • Det er ganske merkelig i grunnen, at når man tar bilder og gjør bakgrunnen blurry kan selv den aller styggeste og mest rotete bakgrunnen se stilig ut. Slik som på bildet over, det er en gate full av rot, biler, mennesker og bygninger. Selv om det er mye som skjer på bildet, er det fortsatt mye ryddigere enn slik gaten egentlig så ut. Er det en ting jeg har lyst til å lære meg og bli flinkere til, så er det å ta bilder. Jeg syns det er gøy å eksprimentere med forskjellig lys og stiler, men det har jo egentlig ikke så mye å si på bildene av meg her på bloggen, for de er det sjeldent jeg tar selv. Hahah! Tar du bildene dine selv? Eller har du noen gode fototips for å få bildene fancy og spesielle? ♥

 • Publisert: 22.03.2017, 12:33
 • Kategori: Diverse
 • 13 kommentarer
 • I'M WATCHING YOU

 • Publisert: 21.03.2017, 13:54
 • Kategori: Diverse
 • Sko HER. Veske HER (lignende). Jakke HER (min er eldre type). Kjole HER. (affiliateslenker)

  God morgen ♥ Hva gjør dere i dag? Jeg har enda ingen store planer, ender nok opp med å bare gå rundt i byen og se, hahah. Det er jo ganske deilig noen ganger å ikke ha noe å gjøre, eller tenke på. Bare observere. Jeg syns det er ganske interessant bare det å se på forskjellige mennesker, alle de forskjellige klesstilene, gå-stilene og hvilket humør andre er i. Vanligvis når jeg er ute og skal gjøre noe spesielt, legger jeg aldri merke til andre. Det er først når jeg setter meg ned og tar meg tid til å se meg rundt. Veldig merkelig i grunnen, men jeg tror ikke jeg er den eneste, hehe.

 • Publisert: 21.03.2017, 13:54
 • Kategori: Diverse
 • 8 kommentarer
 • 6 TEGN PÅ AT DU BØR FORBLI SINGEL

 • Publisert: 20.03.2017, 20:27
 • Kategori: Diverse
 • 1. Du er en person som fort blir avhengig av andre

  Er du en person som lett blir avhengig av personene du stadig har rundt deg, vil du nok like å ha en kjæreste å støtte deg på, som er der for deg og hjelper deg med alt. Men i det lange løp er det nok smartere å bli ordentlig selvstendig før man går inn i et forhold. Det å "bruke" andre for å redde/hjelpe deg selv alltid, kan nok være mer skadelig enn man tror.

  2. Du er egoistisk

  Hvordan tror du at en annen person skal kunne klare å leve med deg, dersom du kun tenker på deg selv? Så med mindre partneren er like for det som du, er det nok best å forbli singel, hehe.

  3. Du stoler ikke på andre

  Det å ikke stole på partneren gjør at fryktelig stressende, ikke bare for han/hun, men for deg selv også. Og hvis du da er en person som generelt ikke stoler på noen, er det mest sannsynlig ikke riktig for deg å være i et forhold. Du bør i det minste føle deg trygg på deg selv.

  4. Du vet ikke hvem du selv er

  Det er ikke lett å få et forhold til å fungere i lengden, dersom du ikke vet hvem du er selv. Det er så klart ikke lett å vite hvem du er dersom du er 16, jeg vet i hvert fall at jeg har gått i den fella selv, at jeg har vært alt for ung og uvitende. Da går det sjelden bra dersom dere ikke utvikler dere i samme retning til samme tid. Men man lærer så lenge man lever.

  5. Du ser den perfekte partneren for deg i hodet, men han/hun finnes ikke.

  Det å ha planlagt den riktige partneren før man i det hele tatt har møtt en slik person, gjør det veldig vanskelig å faktisk godta den partneren man ender opp med. Da ender det bare med at du har for høye forventninger og aldri blir fornøyd. Kjæresten vil også fort føle at han/hun aldri er bra nok. Ikke sett krav til en person du aldri har møtt.

  6. Du har fortsatt følelser for exen

  Da skal du selvsagt (etter min mening) ikke skaffe deg en ny kjæreste. Det er fullstendig respektløst å være sammen med en, men ha følelser for en annen. Samme hvor perfekt du tror han er for deg, så for all del vent til gamle følelser er borte.

   

   Husk at dette bare er mine tips og meninger, så ikke ta alt så høytidelig, hahah! 

  Har du noen egne tips/meninger? 

 • Publisert: 20.03.2017, 20:27
 • Kategori: Diverse
 • 9 kommentarer
 • DE FIKK MEG TIL Å BEGYNNE Å BLOGGE

 • Publisert: 20.03.2017, 15:59
 • Kategori: Diverse
 • Jeg leser veldig mange forskjellige blogger, spesielt når jeg ikke har så mye å gjøre. Da hender det jeg går gjennom alle bloggene jeg følger og kanskje også en del på topplisten. Men i dag tenkte jeg å lage et innlegg om de bloggene jeg er innom flere ganger hver eneste dag, og jeg har fulgt i laaang tid. Disse bloggene er vel de som har inspirert meg aller mest til å begynne å blogge selv. 

  Emelie Natascha

  Aspyn Ovard

  Janni Delér
   

  - Leser du noen av disse? 

 • Publisert: 20.03.2017, 15:59
 • Kategori: Diverse
 • 16 kommentarer
 • NOT ALL TREASURE IS SILVER AND GOLD

 • Publisert: 19.03.2017, 22:07
 • Kategori: Diverse


 • Heej! Har dere det bra? Jeg vet det har vært litt for mye blogging om klær og antrekk i det siste, men når været er så bra blir det til at jeg tar så mange bilder. Jeg håper det går bra for dere også. Disse er fra lørdag, da det fortsatt var sol og man kunne gå ute i skjørt uten å fryse. Får virkelig ikke sagt nok hvor mye jeg elsker sol og varme! 

  Nå er det tid for Neste Sommer, er det ikke det det heter? Jeg pleier aldri å like norske serier, men denne er faktisk litt morsom, haha. På søndager har jeg som regel ikke så alt for mye å gjøre likevel, så da passer det bra med litt underholdning. Hva pleier dere å gjøre på søndager? :D

 • Publisert: 19.03.2017, 22:07
 • Kategori: Diverse
 • 13 kommentarer
 • SUNDAY WANTS

 • Publisert: 19.03.2017, 19:42
 • Kategori: Diverse
 • 1. Bukse HER. 2. Fishnet tights HER. 3. Topp HER. 4. Veske HER. 5. Badedrakt HER. 6. Bukse HER. (affiliateslenke​r)

   

   

 • Publisert: 19.03.2017, 19:42
 • Kategori: Diverse
 • 7 kommentarer
 • Almost Summer

 • Publisert: 12.03.2017, 11:53
 • Kategori: Diverse
 • God morgen! Whoops, da var det allerede blitt søndag igjen da. Det går så sinnsykt fort, selv om jeg ikke har gjort så alt for mye de siste dagene. Eller, det har jo begynt å bli ganske varmt ute for tiden, og på fredag var det rundt 20 grader her på det meste i solen. Noe som gjorde at jeg faktisk kunne sitte ute i shorts, dersom jeg holdt meg unna vinden. Sååå deilig, alt blir så mye bedre når det er sol og varmt!! Jeg har også vært på besøk hos mamma hele uken og her fungerer dessverre ikke internettet så bra. Noe som gjør det veldig slitsomt å blogge, når jeg må vente 30 min for bare et bilde. Men jeg har i det minste endelig fått redigert en liten video fra Italia, så jeg regner med jeg får den ut senere i dag. 

 • Publisert: 12.03.2017, 11:53
 • Kategori: Diverse
 • 12 kommentarer
 • 22

 • Publisert: 03.03.2017, 12:05
 • Kategori: Diverse
 • Hola babes! ♥ Da var den store dagen alle har ventet på endelig her. Dagen hvor jeg blir 22. Vel, ingen har vel i grunnen ventet. Ikke en gang meg, for denne dagen blir som hvilken som helst annen dag. Kjøre hjem og så jobbe, haha. Jeg har aldri egentlig brydd meg om bursdagen min, aldri sett på den som noe spesielt. Hverken positivt eller negativt. Bare en helt vanlig dag i grunnen. Hadde det ikke vært for at andre minnet meg på det, hadde jeg sikkert glemt at det var i dag. Jeg må si jeg var nesten litt usikker på om det virkelig var 22 jeg ble eller 23. Hahah. Ha en fin dag! :D

 • Publisert: 03.03.2017, 12:05
 • Kategori: Diverse
 • 27 kommentarer
 • BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

 • Publisert: 01.03.2017, 18:23
 • Kategori: Diverse
 • - Why so sad? Hahah -  
   - Aah.. Jeg er bare såå deilig! Hahaha uff - 

   

  - Hahahahah.. Nei, jeg klarer ikke -


  Jeg elsker slike innlegg, jeg syns det er så gøy å se at det finnes flere enn meg som ikke alltid får det "perfekte" bildet med en gang. Mange ganger er jo de bildene som ikke kommer ut på bloggen utrolig morsomme, derfor tenkte jeg kanskje det ville være gøy å lage et slikt innlegg selv. Enjoy! Og gjerne kommenter hvilket bilde du likte best. Hahah. :P

 • Publisert: 01.03.2017, 18:23
 • Kategori: Diverse
 • 8 kommentarer
 • 5 TING JEG HAR LÆRT ETTER JEG FLYTTET HJEMMEFRA

 • Publisert: 01.03.2017, 12:15
 • Kategori: Diverse
 • Langhårete tepper er ekle

  I så lang tid hadde jeg lyst på et langhåret teppe på rommet mitt hjemme, jeg syns det virket så varmt og deilig å stå og ligge på. Derfor kjøpte jeg nettopp dette da jeg flyttet hjemmefra, men æsj.. det tok ikke mange mnder før jeg måtte kaste det og kjøpe et flatt et. Hårene var jo umulige å få ut av det.

  Støvsuge hver dag

  Når jeg ser hvor mye hår som ligger rundt på gulvet, skulle man jo tro at jeg ikke har mer hår igjen på hodet haha. Jeg må virkelig støvsuge hver dag dersom jeg ikke vil bade i hår, hahah. 

  Posten er ikke lengre gøy

  Da jeg var yngre ble jeg såå glad hver gang det var post til meg. Nå derimot, er det som regel strømregning, eller annen regning som ligger i postkassen. Det er ikke like gøy.

  Plantene vanner seg ikke selv

  Denne er jo egentlig helt opplagt og jeg har jo alltid visst at man må vanne plantene. Meeen, såå ofte? Og bare det å huske og vanne de er jo vanskelig. Nå har jeg kun en levende igjen her.

  Vaskemaskinen må faktisk vaskes

  Jepp, ellers stinker den. OG ikke bare litt, den stanken er gruuusom og nesten umulig å få bort. Helt siden jeg kom hjem fra Italia har den luktet og jeg føler jeg har prøvd alt for å få det bort - vasket den, kjørt den med eddik, kokvask og maskinrens. Men ikke noe fungerer.

 • Publisert: 01.03.2017, 12:15
 • Kategori: Diverse
 • 21 kommentarer
 • JEG FIKSER KROPPEN MIN I PHOTOSHOP - fornøyd nå?

 • Publisert: 28.02.2017, 20:36
 • Kategori: Diverse
 • Flere ganger i løpet av livet mitt har jeg fått kommentarer på at jeg er så tynn. Da jeg var omtrent 8 år, brukte moren til en venninne meg som et eksempel på hva som ikke ser bra ut. Venninnen min var trist fordi hun mente hun var for stor, så da sa moren hennes like gjerne: se på Hélène da, hun er jo like tynn som en fyrstikk. Det er ingen som vil se slik ut, det lærer du etterhvert. 

  Sannheten var jo at jeg var veldig (er enda ganske) tynn, men jeg gjorde aldri noe for å være slik. Jeg spiste normalt og prøvde aldri å slanke meg. Heller motsatt, men det er ikke så lett å legge på seg når man er født slik. Det var bare arvelig. Etter mange år med kommentarer ble jeg mer og mer usikker på meg selv og hvordan jeg så ut. Det gikk aller mest inn på meg når det var voksne mennesker som kommenterte det. Hvorfor er det egentlig mobbing å kalle noen feit, men ikke å kalle noen tynn? Jeg har aldri egentlig forstått det. 

  I dag har jeg heldigvis ikke slike problemer lengre og er fornøyd med hvordan jeg ser ut. Jeg har lært meg å like eller i hvert fall ikke bry meg om "feilene" lengre. Men det ødela mye av barndommen min, mye av tiden jeg kunne brukt på å tenke på andre ting og hatt det gøy. Alle er forskjellige, slik er det og slik skal det være, det mener i hvert fall jeg. Har det virkelig noe å si om jeg ser ut som det bildet til venstre eller det til høyre? 

 • Publisert: 28.02.2017, 20:36
 • Kategori: Diverse
 • 29 kommentarer
 • Prøver å gjøre dagen bedre

 • Publisert: 28.02.2017, 12:06
 • Kategori: Diverse
 • Heej. Oj, det er tirsdag allerede! Den mandagen ble borte før jeg merket at den var der. Vel, i dag tenkte jeg at jeg måtte legge ut et bilde av noe hyggelig, og ikke et av grusomt triste jeg ser ut av vinduet. Jeg føler det ville dratt ned hele stemningen på bloggen. Da ble det dette. Dagen blir så utrolig mye bedre av fint vær og sol, syntes jeg. Men heldigvis skal jeg ikke annet enn å kjøre inn til leiligheten i dag, så stormen kan vel ikke ødelegge så alt for mye for meg i dag. Har dere hatt en fin start på uken? ♥

 • Publisert: 28.02.2017, 12:06
 • Kategori: Diverse
 • 2 kommentarer
 • Besvime av mensen?

 • Publisert: 26.02.2017, 18:45
 • Kategori: Diverse

 • Den siste uken har jeg hatt mensen og jeg kan ikke huske sist gang jeg ble så dårlig av det. Magen har vært uutholdelig 3-4 dager i strekk, beina verker og jeg blir så svimmel når jeg reiser meg opp, at jeg tror jeg skal besvime hver gang. Åårh, jeg blir så lei av det. Jeg klarer liksom ikke tenke på noe annet når det er slik. Det setter stopper for alle planer og ting jeg vil gjøre. Det er heldigvis litt bedre i dag. Vel, det var dagens klage fra meg, håper deres uke har vært bedre haha.

 • Publisert: 26.02.2017, 18:45
 • Kategori: Diverse
 • 11 kommentarer
 • 5 RARE LIFE HACKS SOM VIL SPARE DEG TID

 • Publisert: 23.02.2017, 19:11
 • Kategori: Diverse
 • Ta bilde av kjøleskapet

  Denne var egentlig ikke så rar, heller ganske smart. For hvor mange ganger har det ikke skjedd at du er på butikken og skal handle mat, men du har så klart glemt å skrive ned det du skulle ha? Det har definitivt skjedd mange nok ganger med meg. Så hvorfor ikke bare ta et bilde av det som er inni kjøleskapet + eventuelt skap med mat? Da kan du jo se hva du har og ikke har når du er på butikken.

   

  Pusse tennene i dusjen

  Veldig ofte skal man både dusje og pusse tennene før man drar et sted og med dårlig tid kan det bli vanskelig å rekke begge deler? Så hvorfor ikke bare kombinere disse, pusse tennene mens du dusjer og spare tid? Jeg syns dette hørtes ganske merkelig ut, og kanskje litt ekkelt. Men jeg vet ikke, mulig det fungerer, har noen prøvd? Hahah.

   

  Tannbørste som sminkekost

  Vasket du kanskje kostene dagen før og så er de fortsatt ikke tørre? Vel, da har jeg hørt at en myk tannbørste skal fungere like bra (spesielt til contouring osv.), så da slipper du å vente til de har tørket eller bruke tid på å føne de.

  Hold ny lakkede negler i iskaldt vann

  Hold neglene i iskaldt vann rundt et minutt. Dette gjør at neglene tørker mye raskere og du slipper den lille evigheten hvor du bare må sitte helt stille og ikke gjøre noe.

   

  Sov med klær

  En av de største grunnene til at jeg har dårlig tid om morgenen, er fordi jeg ikke klarer å komme meg opp av senga. Veldig ofte skyldes dette at jeg fryser, og jeg vet det er grusomt å gå på et kaldt gulv i noe som føles ut som et iskaldt rom. Derfor har jeg også begynt å sove med ullundertøy og tøfler/sokker, noe som sparer meg masse tid om morgenen, fordi det er mye lettere å komme seg opp.

   

  Har du prøvd noen av disse? Eller har du prøvd/hørt noen andre rare life hacks? :D

 • Publisert: 23.02.2017, 19:11
 • Kategori: Diverse
 • 7 kommentarer
 • Jeg ble feitere av å spise vegansk

 • Publisert: 22.02.2017, 19:23
 • Kategori: Diverse
 • Nå er det snart et år siden jeg hadde en periode hvor jeg på masse videoer om kjøttproduksjon, egg, innhold i mat osv. Noe som resulterte i at jeg ble kvalm bare ved synet av spesielt egg og kjøtt. Lukten taklet jeg enda mindre. En periode spiste jeg kun vegansk, men etterhvert begynte jeg å spise litt fisk og litt produkter som inneholdt melk osv. Slik spiser jeg fortsatt. Jeg kjøper aldri kjøtt selv, men det hender jeg spiser litt dersom jeg er hos andre eller ute. Noen steder er det jo helt umulig å få tak i helt vegansk, med mindre man kun vil ha salat. 

  En ting jeg var veldig redd for da begynte å spise mye mer vegansk var å miste vekt. Jeg leste om så mange som brukte det som en slags slanke metode, noe det virket som fungerte bra for de fleste. Jeg var jo allerede veldig tynn, så det det å bli enda tynnere var noe jeg absolutt ikke ville. Men det som har skjedd er heller det motsatte, jeg tror jeg har lagt på meg rundt 7kg dette siste året (uten å ha prøvd å gå opp i vekt). Det kan så klart være tilfeldig og ikke pga. det jeg har spist, men poenget er at jeg definitivt ikke har gått ned i vekt. Grunnen kan også være at når jeg ikke spiser kjøtt eller animalske produkter, så spiser jeg mye mer og oftere, jeg blir fortere sulten. Vel, jeg syns det var ganske overraskende i grunnen, men jeg er veldig glad for at jeg ikke har endt opp med å gå ned.

  Noen som har prøvd det samme og opplevd lignende? Eller kanskje opplevd det motsatte?

 • Publisert: 22.02.2017, 19:23
 • Kategori: Diverse
 • 7 kommentarer
 • 6 IRRITERENDE TING GUTTER GJØR

 • Publisert: 21.02.2017, 15:58
 • Kategori: Diverse

 • Jepp, slik så oppvaskmaskinen ut da jeg kom hjem i går, og det er virkelig ikke det verste jeg har sett den, haha.

  Overfyller oppvaskmaskinen

  Jeg tror aldri oppvaskmaskinen blir kjørt når jeg ikke er her, for hver gang jeg kommer tilbake er den så overfylt at ting umulig blir rent. Stablet oppå hverandre slik at vannet ikke klarer å komme til og jeg kan høre ting bli ristet rundt når den er på. Det er mulig gutter tenker at de sparer strøm og vann ved å overfylle den og sjeldent skru den på, men hallo, det hjelper jo ikke mye når man må kjøre den 3 ganger for å få tingene rene.

  Støvsuger kun synlige steder

  Senest i går spurte jeg om han hadde støvsuget når jeg var borte, og ja det sa han at han hadde. Men gjett hva?? Han hadde ikke støvsuget under sengen, under hyller/skap, sofa osv. der det faktisk er mest støv. Hahaha.

   

  Pynter med sportsting 

  En annen overraskelse jeg fikk når jeg kom tilbake hit, etter et par uker borte, var at leiligheten var "pyntet" med alt fra fotball skjerf, capser til badminton racketter. Hahaha, litt søtt, men whaat?? (eller spill, pc greier, bildeler osv. har sett mye rart gutter har "pyntet" med)

  Små hår over hele vasken

  Æsj, hår er bare såå ekkelt. Og når gutter shaver er det sjeldent de vasker opp etter seg veldig nøye (min erfaring hvertfall). Veldig ofte er vasken fortsatt full av bitte små hår og enda verre er det når det er kommet masse i sminken min også, haha. 

  Aldri pose/boks på åpen mat

  Jeg tror ikke jeg har møtt en eneste gutt som faktisk tar noe rundt åpen mat. Og jeg skjønner bare ikke hvorfor ikke? Jeg hater når kjøleskapet lukter av alle mulig forskjellige mat greier eller skapene er fulle av smuler.

  Mixer alle klærne

  Jeg har ikke telling på hvor mange ganger dette har skjedd. Nemlig at alle forskjellige farger av klær blir mixet i vasken. Jeg vet ikke om dette er fordi gutter bare ikke forstår at farger vil smitte over eller om de bare ikke ser forskjell på fargene. 

   

  Dette var 6 ting gutter gjør som kan irritere meg, er det noe gutter gjør som irriterer deg? Eventuelt motsatt, jenter kan så klart også være irriterende :P

 • Publisert: 21.02.2017, 15:58
 • Kategori: Diverse
 • 11 kommentarer
 • Sun is Up

 • Publisert: 17.02.2017, 14:37
 • Kategori: Diverse
 • Hola, god morgen! Nå er det en liten stund siden jeg blogget sist, og grunnen er rett og slett fordi hodet er helt tomt, haha. Jeg har i grunnen masse jeg kan blogge om og mange fine bilder, men etter flere timer på forskjellige møter er liksom det alt som satt igjen. Men nå som det er over, blir alt bedre. Solen skinner ute, og det ser varmere ut enn på lenge. Så jeg tror nesten jeg må ut og gå en tur, når jeg først har muligheten. Håper dere alle har en flott dag :D

 • Publisert: 17.02.2017, 14:37
 • Kategori: Diverse
 • 10 kommentarer
 • Rome

 • Publisert: 08.02.2017, 19:32
 • Kategori: Diverse
 • Publisert: 08.02.2017, 19:32
 • Kategori: Diverse
 • 8 kommentarer
 • It's Your Loss, Babe

 • Publisert: 05.02.2017, 17:44
 • Kategori: Diverse
 • affiliateslenker

  1. T-Skjorte HER. 2. Sko HER. 3. Choker HER. 4. T-Skjorte HER. 5. T-Skjorte HER. 6 Bukse HER.

  Nåå babes, er dere klare for Valentine's day? I know I am! Jeg brukte hele kvelden i går etter jobb på å se i gjennom nettbutikker og så ble det så klart også litt shopping. Det er såå vanskelig å holde seg unna når det finnes så mye fint! Har dere sett Valentine's Day kolleksjonen til NA-KD? Jeg døøør, så mye fint og en god del morsomt også. De har virkelig noe for absolutt alle! Disse er noen av mine favoritter fra kolleksjonen.

  7. Sko HER. 8. Kjole HER. 9. Bustier HER.

  Jeg skulle virkelig ønske jeg skulle blitt i Roma helt frem til da, hva hadde vel vært mer romantisk enn å feire der? Kanskje det må bli en litt tidligere feiring i år + en på selve dagen, hahah. Ha en fin søndag dere ♥

 • Publisert: 05.02.2017, 17:44
 • Kategori: Diverse
 • 7 kommentarer
 • 40% på NELLY

 • Publisert: 03.02.2017, 21:53
 • Kategori: Diverse
 • affiliateslenker
   

  Kjole 1 HER. 2 HER. 3 HER. 4 HER. 5 HER. 6 HER. 7 HER. 8 HER. 9 HER.

  Hola! Har dere fått med dere at Nelly har opptil 40% på kjoler nå? Hvis ikke bør dere virkelig sjekke det ut. Såå mange fine. Kikket gjennom alle i stad og tror jeg endte opp med å legge over 20 stk i handlekurven, haha uff. Så mange ble det ikke på meg denne gangen. Siden jeg snart reiser fikk det holde med et par! Nå må jeg få opp farten og få pakket ferdig, har jobb tidlig i morgen så kan heller ikke legge meg for sent. Bye bye ♥

 • Publisert: 03.02.2017, 21:53
 • Kategori: Diverse
 • 7 kommentarer
 • Før jeg drar...

 • Publisert: 02.02.2017, 20:38
 • Kategori: Diverse
 • Må håret farges

  Alt av hår på kroppen fjernes (hahah)  Tennene blekes

  Hele kroppen selvbrunes  Neglene lakkes

  Kofferten pakkes

  Alltid før jeg skal reise har jeg helt sinnsykt mye å gjøre. Ting jeg ikke bryr meg om til vanlig, er plutselig veldig viktig da. Alt må være perfekt, så jeg slipper å tenke på noe der. For første gang skal jeg også reise med kun håndbagasje, veldig spent på om jeg klarer det. Jeg er vant til å ha mega stor koffert i tillegg til håndbagasje, og den er alltid like full. Men da ender jeg også opp med masse unødvendig, så skal virkelig gjøre mitt beste for å klare meg med bare håndbagasje denne gangen. En annen grunn til å ikke ha med stor koffert som må sjekkes inn denne gangen, er fordi vi må mellomlande i Amsterdam, kun en time.. Noen som vet om det i det hele tatt går? Haha. Jeg har på følelsen av at når vi har kommet oss ut av det første flyet, har vi kjempe dårlig tid til å komme oss til neste. Jeg tror ikke det hadde gått dersom vi måtte ha sjekket inn bagasje der også. Men jeg må si jeg ikke vet. Før har jeg, så langt det har vært mulig, alltid bestilt direkte fly. Men satser på at det går bra, ellers går det jo bra med en liten ferie i Amsterdam :-D

 • Publisert: 02.02.2017, 20:38
 • Kategori: Diverse
 • 2 kommentarer
 • 7 merkelige fakta om meg del. 2

 • Publisert: 01.02.2017, 18:17
 • Kategori: Diverse
 • 1. På vinteren, våren og høsten sover jeg med sko

  Eller store tøfler da, jeg fryser nesten konstant og spesielt på føttene når jeg sover. Så da blir det tøfler i senga, haha.

   

  2. Jeg shopper med øreplugger

  Denne er kanskje ikke så merkelig? Jeg vet ikke. Men jeg liker absolutt best å shoppe med musikk på, helt i min egen verden. Jeg er også veldig glad i å shoppe helt alene.

  3. Jeg sover med hånden i ansiktet

  Hånden knyttet, slik at det ser ut som jeg bokser meg selv i ansiktet når jeg sover. Alltid.

   

  4. Jeg drikker mer når jeg sover enn når jeg er våken

  Det er ikke sjanse for at jeg får sove uten vann. Og ofte drikker jeg helt sykt mye vann på natta også, kanskje mer enn om dagen.

  5. Jeg takler ikke å svette

  Bare jeg merker litt svette, må jeg vrenge av meg klærne med en gang. Veldig irriterende. Spesielt før når jeg studerte, da syklet jeg til skolen og rett før jeg var fremme måtte jeg sykle opp en lang bratt bakke..

   

  6. Jeg snakker alltid med meg selv når jeg kjører bil

  Når jeg jobber, kjører jeg 5-6 timer hver gang og jeg tror jeg snakker med meg selv hele tiden. Haha.

   

  7. Jeg har sitron i ALT

  Mat, drikke, kaker. ALT. haha.

 • Publisert: 01.02.2017, 18:17
 • Kategori: Diverse
 • 4 kommentarer
 • Grey

 • Publisert: 31.01.2017, 13:22
 • Kategori: Diverse
 •  - The Color of Truth is Grey - 


   

 • Publisert: 31.01.2017, 13:22
 • Kategori: Diverse
 • 3 kommentarer
 • Sunday Faves

 • Publisert: 29.01.2017, 21:53
 • Kategori: Diverse
 • affiliateslenker

   LOVE  LOVE  LOVE 


  1. Solbriller HER. 2. T-Skjorte HER. 3. Smykke HER. 4. Bukse HER. 5. Genser HER. 6. Kjole HER. 7. Sko HER.

   

  Hej Babes! Hvordan går det? Søndager er jo som regel en ganske slapp og rolig dag, så hva er vel bedre da enn å bruke tiden på litt nettshopping? Haha. Jeg klarer i hvert fall ikke holde meg unna når det er kommet så mye fint. Og når jeg først var innom alle mulige nettbutikker, tenkte jeg at jeg like godt kunne samle alle favorittene mine i et innlegg. Jeg har allerede klart å bestille buksene og noen solbriller selv, ups ♥

 • Publisert: 29.01.2017, 21:53
 • Kategori: Diverse
 • 1 kommentarer
 • Hudkrise

 • Publisert: 29.01.2017, 12:11
 • Kategori: Diverse
 • Hjelp! Den siste tiden har huden min vært skikkelig stygg, masse små kviser og rødheter som ikke forsvinner. Jeg har aldri hatt problemer med huden før og når kviser først kom har det vært 1-2 og så har de blitt borte, så altså ikke så ille. Nå derimot blir jeg snart gal, når en forsvinner, kommer tre nye. Og ingenting jeg har brukt før fungerer.. Så da jeg var innom Sunkost på senteret i går sa hun som jobbet at disse to produktene skulle fungere best, og siden jeg er så desperat nå, haha, tok jeg like gjerne begge. Så da håper jeg virkelig jeg ser en forskjell etter en stund. Noen som har prøvd de? Eller har egne tips?
   

 • Publisert: 29.01.2017, 12:11
 • Kategori: Diverse
 • 3 kommentarer
 • Hva får deg til å tro at du fortjener å leve til i morgen

 • Publisert: 24.01.2017, 11:48
 • Kategori: Diverse
 • I går da jeg kjørte tilbake til leiligheten, hadde fikk jeg en veldig spesiell følelse/tanke. Det startet med at jeg planla hva jeg skulle gjøre, dra innom senteret og handle inn til dagen etter, for da var planen å lage mat for hele uken. Men midt i denne planleggingen kom denne tanken inn i hodet mitt: Hva får deg til å tro at du fortjener å leve til i morgen? Jeg ble helt kvalm og begynte å fryse. Og jeg fikk en ekkel følelse av at dersom jeg stoppet for å handle inn til dagen etter, kom jeg faktisk ikke til å leve så lenge. Forhåpentligvis hadde ikke det skjedd, men den følelsen var så ekkel at jeg ikke turte stoppe. Det fikk meg til å tenke på at folk dør hver dag, hele tiden, så hvorfor skal ikke det være meg. Vel, nå skal jeg slutte å tenke på slike ting og bare glemme det. Dra på butikken og handle det jeg egentlig skulle ha kjøpt i går, haha.

  Flere som får slike merkelige tanker? 

 • Publisert: 24.01.2017, 11:48
 • Kategori: Diverse
 • 6 kommentarer
 • EKSTREMT BILLIG TILBEHØR TIL GOPRO HERO5

 • Publisert: 17.01.2017, 16:08
 • Kategori: Diverse
 • For ikke lenge siden kjøpte jeg et GoPro Hero5 som jeg nå så vidt har fått testet litt ut. Kjempegøy, jeg har alltid hatt lyst på det. Hver gang jeg er på reise har jeg tenkt på hvor gøy det hadde vært å kunne filme og ta bilder også under vann (et mega pluss er at 5eren er fullstendig vanntett, så det trenger ikke ekstra beskyttelse). Det er jo også mini lite og enkelt å få med seg rundt, så selv om ikke turen til Roma blir en badeferie, skal jeg definitivt ta det med og prøve å filme enten en vlog eller travel diary. 

  Selve GoProen kommer jo med kun et par klister greier (hahah aner ikke hva det heter) slik at man kan feste den på en hjelm og i f.eks. bilen, men ellers er det ikke stort man kan gjøre med kun de. Så jeg fant ut at jeg trengte en del mer tilbehør, men whaat i butikk koster bare en slik liten "stang" til den noe sånt som 300kr og det syns i hvert fall ikke jeg det er verdt. Derfor søkte jeg litt rundt på nettet og kom over denne pakken, den inneholder jo syykt mye og kostet under 180kr for alt! Det er jo MYE billigere enn butikk. 

  Det tok rett over en uke før den kom hit, så man må jo vente litt ekstra, men jeg mener det definitivt er verdt det! Alt jeg har testet virker utrolig nok å være i super kvalitet også. Gleder meg vilt til å få testet ut alt skikkelig.

  Alt innholdet i pakken:

  1 x ZOOKKI Head Belt Strap Mount 
  1 x ZOOKKI Chest Belt Strap Mount 
  1 x ZOOKKI Extendable Handle Monopod 
  1 x ZOOKKI Wrist Strap Mount 
  1 x ZOOKKI 360 degree Rotary Clip Mount
  1 x ZOOKKI Bike Handlebar Holder Mount 
  1 x ZOOKKI Wrist Strap(Does not include remote control) 
  1 x ZOOKKI Car Suction Cup Mount(7cm-diameter base) 
  1 x ZOOKKI Floating Handle Grip 
  1 x ZOOKKI Three-way Adjustable Pivot Arm 
  2 x ZOOKKI Tripod Mount Adapter
  2 x ZOOKKI Surface J-Hook Buckle
  2 x ZOOKKI Surface Quick Release Buckle
  2 x ZOOKKI Adapters(1 x long + 1 x short) 
  4 x ZOOKKI screws Bolts(3 x long + 1 x short) 
  2 x ZOOKKI Flat & 2 x Arc Mounts 
  10 x ZOOKKI adhesive pad(5 for Flat & 5 for Curved Mounts)

  Free Gift: 2 x ZOOKKI Safety buckles

  Sjekk ut hele pakken med alt tilbehør HER og GoPro Hero5 kan du finne HER   (affiliateslenker)

  DCIM\100GOPRO\GOPR0068.JPG

  Da jeg var på løpetur i stad tok jeg dette bildet med GoProen. Som dere ser så er kvaliteten langt i fra dårlig.

   

   (Ikke glem konkurransen jeg har her på bloggen nå, du finner den HER.)

 • Publisert: 17.01.2017, 16:08
 • Kategori: Diverse
 • 4 kommentarer
 • 12 MERKELIGE FAKTA OM MEG

 • Publisert: 16.01.2017, 15:30
 • Kategori: Diverse
 • 1. Jeg takler ikke at neglen på tommelen bøyer seg bakover

  Da må den klippes av med en gang!

  2. Jeg jobber absolutt best under tidspress

  Dersom jeg har veldig god tid til å gjøre noe, tar jeg meg ofte også for god tid, tenker at jeg ikke trenger å begynne enda og slapper for mye av. Slik ender jeg ofte opp med unødvendig stress. Men når jeg derimot er under stort tidspress, jobber hjernen mye kjappere, jeg er mye mer kreativ og får også gjort mye mer.

  3. Jeg finner en sang jeg liker, hører på den sikkert 50 ganger på rad og så hører jeg aldri på den igjen

  4. Jeg blir fort lei av ting og elsker forandring

  Jeg kan ikke spise den samme tingen mange ganger, gjøre det samme hver dag eller være på samme plass i for lang tid. Altså det er mulig, og jeg må jo ofte gjøre det, men jeg må si det fort gjør meg gal, haha. Jeg bodde f.eks. 4 forskjellige steder i 2015. 

  5. Når jeg sitter ved et bord, må jeg alltid sitte oppå beina.

  En merkelig vane jeg har hatt siden jeg var barn. Jeg husker at jeg på barneskolen syns det var forferdelig ubehagelig å sitte "vanlig". Derfor endte jeg opp med å ikke klare å følge med på det som skjedde i rommet, for alt jeg tenkte på var å klare å sitte som et "normalt" menneske. Hahah!

  6. Når det kommer til mat osv. liker jeg best det ingen andre liker og omvendt, det andre liker best liker ikke jeg, haha!

  7. Jeg kjeder meg aldri

  8. Jeg kan ikke ta pauser

  Stopper jeg opp med rutiner, vaner eller bare noe jeg holder på med, ender jeg veldig ofte opp med å stoppe fullstendig opp og nærmest glemme det jeg gjorde. Når jeg jobber liker jeg best å ta "pausen" før jeg begynner og etter jeg er ferdig.  9. Jeg takler ikke smaken av koriander

  Jeg likte det i grunnen ganske godt før, men etter å ha spist det ca. hver dag en sommer for 2-3 år siden, har jeg aldri klart den smaken igjen.

  10. HVER gang jeg lager en form for varm drikke, glemmer jeg den bort og så er den kald når jeg kommer på den.

  Hver gang...  11. Jeg savner sjeldent mennesker

  Nå mener jeg ikke når folk dør osv. men når jeg er borte fra folk over tid. Jeg kjenner f.eks. mange som drar på ferie noen uker/mnder og savner venner og familie når de er borte, det tror jeg aldri at jeg har gjort. Når jeg kommer hjem kan det skje at jeg savner plassen jeg var på da, haha.

  12. Jeg har alltid alt for mange nettsider åpne på en gang

  Akkurat lukket de jeg ikke "bruker" nå og har fortsatt oppe 35 stk... 

   

  Så har vi noe til felles eller er det bare meg som er merkelig? Har du noen andre merkelige fakta om deg selv? :-P

   

  (Ikke glem å delta i konkurransen jeg har her på bloggen nå, du finner den HER)

 • Publisert: 16.01.2017, 15:30
 • Kategori: Diverse
 • 7 kommentarer
 • A New Favorite

 • Publisert: 10.01.2017, 12:07
 • Kategori: Diverse

 •  


  God morgen! I dag tenkte jeg å komme med et lite tips til alle dere som liker YouTube videoer, kjeder seg ofte eller bare liker å se på fancy bra videoer. Jeg elsker i hvert fall YouTube og er så og si avhengig, haha. Vanligvis har jeg sett mest på sminkevideoer, morning routines, how to's osv. Typiske jente videoer. Men for noen måneder siden kom jeg over kanalene til Jon Olsson og Janni Delér, og la meg bare si en ting, jeg er HEKTA. Anbefaler virkelig alle å sjekke de ut. På kanalen til Jon laster de opp vlogger daglig, så det er kjempegøy å følge med! 

   


   

   

   

 • Publisert: 10.01.2017, 12:07
 • Kategori: Diverse
 • 3 kommentarer
 • Trying something new

 • Publisert: 08.01.2017, 13:57
 • Kategori: Diverse


 • I det siste har jeg begynt å like ting jeg aldri egentlig har likt eller tenkt over før. Jeg har alltid vært veldig glad i kalde, harde farger, store kontraster og mye svart og hvitt (liker det også godt enda da), men i det siste har jeg fått øyene mer opp for varme farger, lys og elegante detaljer. Dette ser man ganske tydelig også på Instagram kontoen min som plutselig endret stil, haha. Jeg liker det da! Har du lyst til å følge meg heter jeg @heleneanderzen der ♥

 • Publisert: 08.01.2017, 13:57
 • Kategori: Diverse
 • 1 kommentarer
 • HVA ER DIN FAVORITTSERIE?

 • Publisert: 03.01.2017, 17:28
 • Kategori: Diverse
 • Hola! Jeg trenger virkelig hjelp, haha! Jeg har nemlig gått tom for serier å se på, føler jeg har sett absolutt alt jeg liker, men det må jo finnes noen jeg bare ikke har hørt om? Derfor lurer jeg på hva deres favorittserier er? Jeg trenger virkelig noe å se på før jeg sovner om kvelden og når jeg sminker meg om morgenen. Siden dere ikke vet hva slags serier jeg allerede har sett, legger jeg med en liste med alle de jeg kan huske jeg har sett. Da ser dere kanskje også hva slags type serier jeg liker best også.


  The Vampire Diaries 

  The Originals 

  Pretty Little Liars   Revenge 

  Gossip Girl

  Make it or Brake it

  90210

  Quantico 

  Switched at Birth 

  The Lying Game

  The Carrie Diaries

  RAVENSWOOD -

  Ravenswood

  Teen Wolf 

  Two broke girls 

  Jane by design  The Secret Circle

  The Secret Life of the American Teenager

  Hellcats

  The 100   Orphan black 

  Hart of dixie 

  Life unexpected

  Younger 

  THE FOSTERS -
  (Alle bilder er tatt fra google)


  The Fosters 

  Girls 

  Once upon a time 

  Awkward 

   

  Såå jeg blir veeldig glad hvis du kommenterer dine favorittserier, eller andre serier du tror jeg vil like 

 • Publisert: 03.01.2017, 17:28
 • Kategori: Diverse
 • 8 kommentarer
 • Bye Bye 2016

 • Publisert: 01.01.2017, 00:52
 • Kategori: Diverse
 •  ♥ HAPPY NEW YEAR! ♥   

 • Publisert: 01.01.2017, 00:52
 • Kategori: Diverse
 • 2 kommentarer
 • Nyttårsforsetter for 2017

 • Publisert: 30.12.2016, 19:23
 • Kategori: Diverse
 • Jeg vet ikke helt om jeg er for eller i mot nyttårsforsetter, men jeg må ærlig innrømme at jeg stadig lengter etter "en ny start", så det at jeg velger å gjøre det til nyttårsforsetter er i grunnen bare tilfeldig i og med at det er nyttår nå, og jeg ikke har alt for mye planlagt i tiden fremover. Det er så alt for mye jeg har lyst til, men man må vel bare starte et sted først.

  1. Gjøre minst en ting som utfordrer meg eller jeg er ukomfortabel med (helst) hver dag.

  Denne tror jeg er utrolig viktig for å bli en bedre versjon av seg selv, eller en bare tryggere som menneske. Det trenger ikke være så voldsomt drastiske ting hele tiden, men noe i det minste.

  2. Stå opp tidlig hver dag.

  For en stund siden var jeg kjempeflink og stod opp rundt kl. 6 hver dag uansett hva jeg skulle, men jo mørkere det blir jo senere våkner jeg. Man blir liksom så forvirret når det er mørkt hele tiden. Så fra og med søndag/mandag skal jeg bli bedre til å våkne tidlig igjen. Det er jo så kjipt å våkne kl. 11 og føle at dagen nesten er over allerede.

  3. Ta valg for meg selv og ikke andre. 

  Det er veldig lett å bli alt for påvirket av hva andre sier og gjør, og kanskje ta valg andre sier du bør ta eller bare det å ikke velge det samme som alle andre, kun fordi det er enklest. Jeg har blitt mye flinkere til dette i det siste, men jeg kan enda bli mye bedre.

  4. Oppleve nye steder i verden

  Jeg er jo veldig glad i å reise og gjør det så ofte jeg har muligheten, men det hender ofte at jeg drar tilbake til den samme plassen. Mange ganger er jo grunnen at det er det billigste, men jeg har veldig lyst til å reise til enda flere forskjellige steder og oppleve mye mer. Det er absolutt det som gjør meg glad i livet. Jeg kan bli glad av å kjøpe en ny veske eller topp i en liiten stund, men når det kommer til reiser og opplevelser går gleden aldri over.   Har du noen nyttårsforsetter for neste år? 

 • Publisert: 30.12.2016, 19:23
 • Kategori: Diverse
 • 1 kommentarer
 • Rose Gold

 • Publisert: 29.12.2016, 21:52
 • Kategori: Diverse
 • Hej, hvordan har dere det? I dag fant jeg ut for første gang på lenge at jeg hadde lyst til å ta antrekksbilder når vi var ute. Sola var så klart allerede gått ned og mørket på vei, i tillegg hadde jeg med en "fotograf" som syntes det var utrolig flaut å stå og ta bilder foran et hus med mange folk rundt, haha morsomt. Stedet var i hvert fall et av de bedre i nærheten av der jeg bor, det finnes altså ikke så mye annet enn de helt like tre husene og skog rundt her, så her kommer jeg nok til å dra tilbake til.


   

  Hva har dere gjort i dag? ♥

 • Publisert: 29.12.2016, 21:52
 • Kategori: Diverse
 • 4 kommentarer
 • Dette fikk jeg til jul

 • Publisert: 27.12.2016, 15:06
 • Kategori: Diverse
 • Litt sent, men her kommer gavene jeg fikk til jul i år. Jeg syns mange er så kjappe med slike innlegg og videoer, men jeg valgte å heller bruke julen på familie og slappe av. Så får det heller komme litt senere. Jeg er kjempe fornøyd og takknemlig for alt jeg fikk, selv om gaver absolutt ikke det viktigste med julen.

  Dusjsåpe - Brow Fix fra Nilens Jord - Klokke - Mikrofon


  Julesokker - Sjokolade - Nattbukse

  Håndkle - Badesett - Steamer

  Søt kattekopp - Toffifee - Vannkoker


  Liten søt dusk - Veske - Skjerf
   

   

 • Publisert: 27.12.2016, 15:06
 • Kategori: Diverse
 • 1 kommentarer
 • 7 VANLIGE TING JEG ALDRI HAR GJORT

 • Publisert: 28.11.2016, 18:50
 • Kategori: Diverse
 • En dag jeg var i byen og skulle betale parkeringen, kom jeg på at jeg aldri i mitt liv har betalt parkering med kort, hahah. Hvorfor, det aner jeg virkelig ikke, parkering må være nesten det eneste jeg bruker kontanter på. Ganske merkelig i grunnen, men da kom jeg på at jeg kunne skrive et innlegg om normale ting jeg aldri har gjort. Så her er 7 ganske vanlige ting jeg ALDRI har gjort:

   

  Nr. 1: betalt parkering med kort

  Nr. 2: farget brynene eller vippene mine

  Nr. 3: smakt gløgg

  Nr. 4: prøvd røyk eller snus

  Nr. 5: brukket noe  Nr. 6: Sovnet på fly, buss eller tog

  Nr. 7: Brukt en liten lighter (altså ikke de som er så lange at det er null sjanse for å brenne seg på)

   

  Hva har du aldri gjort? ♥

 • Publisert: 28.11.2016, 18:50
 • Kategori: Diverse
 • 11 kommentarer
 • WHY EAT VEGAN│FOR YOU

 • Publisert: 17.11.2016, 00:48
 • Kategori: Diverse
 • - Reduserer sjanse for kreft

  - Reduserer sjanse for hjertesykdom og høyt blodtrykk

  - Mer energi

  - Mindre sjanse for å få type 2 diabetes

  - Finere hår, sterkere hår og negler


  (Alle bilder er fra Google)

 • Publisert: 17.11.2016, 00:48
 • Kategori: Diverse
 • 2 kommentarer
 • JEG VIL ANBEFALE DIN BLOGG

 • Publisert: 16.11.2016, 15:31
 • Kategori: Diverse


 • Jeg tenkte jeg skulle prøve på en liten blogg anbefaling, jeg er veldig glad i å lese mange forskjellige blogger, men den siste tiden har jeg slitt litt med å finne noen jeg liker ekstra godt. Derfor tenkte jeg dette var en smart måte både for meg til å finne flere favoritt blogger og en måte for andre som blogger å bli sett. 

  Alt du trenger å gjøre for å bli med er å følge bloggen min her og kommentere nedenfor med bloggnavnet ditt ♥

  Så innen søndag (20.11.16) velger jeg ut den jeg liker aller best, som da får et anbefalings innlegg av meg.

 • Publisert: 16.11.2016, 15:31
 • Kategori: Diverse
 • 10 kommentarer
 • HVIS DYR VAR MENNESKER

 • Publisert: 15.11.2016, 20:16
 • Kategori: Diverse •  

 • Publisert: 15.11.2016, 20:16
 • Kategori: Diverse
 • 3 kommentarer
 • Saturday

 • Publisert: 13.11.2016, 21:05
 • Kategori: Diverse
 • - So stressed today, I just want to go back to bed - 

  Det er noe veldig rart med lørdager. Det er dagen jeg går å gleder meg til hele uken og legger store planer for. Det er dagen det skal være mest tid og i tillegg til å få gjort alt, skal jeg også slappe av og ha det koselig. Men når lørdagen endelig kommer, blir ingenting som planlagt. Jeg er konstant stresset. Stresset over alt og ingenting. Slapper ikke av i det hele tatt. Jeg får ikke gjort noe. Ingenting. Jeg har ikke lyst til noe. Alt er et rot. Lørdag.

 • Publisert: 13.11.2016, 21:05
 • Kategori: Diverse
 • 1 kommentarer
 • SELGER MITT KAMERAUTSTYR BILLIG

 • Publisert: 01.11.2016, 09:45
 • Kategori: Diverse
 • Jeg har bestemt meg for å selge det ene kameraet mitt og alt utstyret jeg har til det. Så jeg tenkte jeg skulle legge det ut her også, da det er et perfekt nybegynner kamera til bloggere eller hobby. Både kameraet og objektivene er svært lite brukt og har ingen skader. Grunnen til at jeg selger det er fordi jeg har ganske mange kameraer og får ikke brukt alle.

  Kameraet jeg selger er Nikon D3000 med objektivene Nikkor 50mm f/1.8 og Tamron 17-50mm f/2.8. Objektivene er perfekte til portretter og makro. Tamron objektivet er også veldig bra til landskap.Ta kontakt på Finn.no dersom du er interessert. 

  LINK til annonsen på Finn.no

  Pris pr. stk:

  Nikon D3000: 750,- SOLGT
  Nikkor: 500,- SOLGT!
  Tamron: 950,- SOLGT!

   

   

  Bilder tatt med kameraet og objektivene:


  Tamron 17-50mm f/2.8:


   

  Nikkor 50mm f/1.8​:


 • Publisert: 01.11.2016, 09:45
 • Kategori: Diverse
 • 1 kommentarer
 • xPINK

 • Publisert: 01.11.2016, 01:46
 • Kategori: Diverse •  

 • Publisert: 01.11.2016, 01:46
 • Kategori: Diverse
 • 0 kommentarer
 • Breathe in the Autumn Air

 • Publisert: 23.10.2016, 13:48
 • Kategori: Diverse


 • - Falling leaves hide the path so quietly - 


   

 • Publisert: 23.10.2016, 13:48
 • Kategori: Diverse
 • 0 kommentarer
 • Vegan Taco

 • Publisert: 23.10.2016, 10:55
 • Kategori: Diverse


 • Når helgen blir brukt på å være syk, da blir det ikke lengre tacofredag, men tacolørdag. Og når man blir sliten nok av å lage maten, kommer det ikke ut hit før søndag. I går prøvde jeg i hvert fall noe nytt, jeg fant oppskrift på mangosalat og avokadomix på bloggen til Eirin og NAM det smakte utrolig godt, absolutt noe alle bør prøve. Jeg har også knuste bønner i tacoen i stedet for kjøttdeig, kjempegodt. Det smaker absolutt ikke merkelig som jeg trodde det skulle første gang jeg hadde det i. Jeg syns egentlig det er mye bedre enn kjøtt i, både for dyrene og for meg selv.   

 • Publisert: 23.10.2016, 10:55
 • Kategori: Diverse
 • 0 kommentarer
 • ...

 • Publisert: 20.10.2016, 20:50
 • Kategori: Diverse


 •  

 • Publisert: 20.10.2016, 20:50
 • Kategori: Diverse
 • 0 kommentarer
 • Sunday breakfast

 • Publisert: 16.10.2016, 14:57
 • Kategori: Diverse


 • Frokost med kaffe. Jeg drikker kun kaffe når jeg må få hjernen til å starte og fungere. Smaken er jo absolutt ikke god, men det er effekten. Jeg forstår det ikke helt. Men det fungerer. På en måte. Jeg drikker en kopp sterk kaffe kjapt. Venter litt. Så kikker den inn og jeg blir produktiv, alt går fort. Jeg blir glad. Uten grunn. Føles litt som om jeg er full. Jeg slutter å bry meg så mye. Men ikke så alt for lenge senere, går alt ned. Jeg får vondt i hodet. Jeg blir kvalm, stressa. Alt for stressa, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Får ikke gjort noe. Kaffe er en merkelig ting. Jeg tror ikke det er en bra ting. Det føles ikke slik.

   

 • Publisert: 16.10.2016, 14:57
 • Kategori: Diverse
 • 1 kommentarer
 • AVHENGIG

 • Publisert: 13.10.2016, 15:58
 • Kategori: Diverse
 • 1. Youtube - Når jeg først begynner å ser på det, slutter jeg aldri..   2. Serier - elsker å ha serier å se på og blir veldig fort avhengig av dem hvis jeg finner en jeg liker.

  3. Bilen min - tror jeg hadde vært hjemme nesten hele tiden hadde det ikke vært for bilen.


  4. Reise og varme- kanskje den mest u-økonomiske på lista, men det er absolutt noe jeg ikke klarer meg uten. ELSKER å reise. Se forskjellige steder, oppleve nye ting, treffe forskjellige mennesker og så klart være komfortabel og varm. Føler meg veldig fanget om jeg blir hjemme alt for lenge.

  5. Mobilen - sånn helt ærlig føler jeg meg ikke såå avhengig av mobilen, det er mer det at jeg trenger den til alt.

  6. Selvbruning - ganske så irriterende ting å være avhengig av, men hater seriøst å være helt bleik. Selv nå på sommeren kan jeg ikke slutte å bruke det, men heldigvis kun i ansiktet, jeg blir brun på kroppen, men ALDRI i ansiktet. Så da må jeg nesten selvbrune det for å gjevne det ut, haha.

  7. Maccen - tok med denne fordi jeg ikke hadde fått til flere av tingene her uten den. Må også si at etter jeg kjøpte maccen klarer jeg så vidt å bruke en pc, de føles så fryktelig tungvinne i forhold, haha!

   

  Hva er dine "avhengigheter"?

 • Publisert: 13.10.2016, 15:58
 • Kategori: Diverse
 • 0 kommentarer
 • You.

 • Publisert: 12.10.2016, 14:22
 • Kategori: Diverse

 • - How strange to dream of you even when I am wide awake -

 • Publisert: 12.10.2016, 14:22
 • Kategori: Diverse
 • 0 kommentarer
 • Nytt kamera

 • Publisert: 11.10.2016, 08:13
 • Kategori: Diverse

 • Endelig har det nye kameraet mitt kommet! 

 • Publisert: 11.10.2016, 08:13
 • Kategori: Diverse
 • 0 kommentarer
 • INSTAGRAM

 • Publisert: 06.10.2016, 17:12
 • Kategori: Diverse


 • Follow me @heleneanderzen ♥


  - Hva heter du på Instagram?

 • Publisert: 06.10.2016, 17:12
 • Kategori: Diverse
 • 0 kommentarer
 • 10 ting som irriterer meg

 • Publisert: 24.04.2016, 12:59
 • Kategori: Diverse

 • Folk som er alt for positive - hvis det er noe du VET ikke går eller at du ikke klarer, men de bare "kom igjen, det går bra, tenk positivt :D :D :D"..

  Kroppshår - svarte ekle hår som vokser overalt. 

  Når jeg ikke er syk, men heller ikke frisk - denne tok jeg egentlig med fordi det er akkurat slik jeg føler meg nå, jeg har vært syk i over en uke, føler meg bedre nå, men blir sliten av ingenting og kjenner fortsatt lukten av sykdom, haha!

  De som ikke respekterer andre - setter seg selv alltid først og bryr seg ikke om andre! Denne tror jeg må være den mest irriterende av de jeg har tatt med.

  Når jeg er sykt trøtt, men har masse å gjøre - slitsomt, føler det alltid skjer!

  De som ser på mobilen og ikke hører etter - så irriterende å måtte si ting 100 ganger før folk får det med seg, kun fordi de ser på mobilen i stedet på den som snakker.


  Puter - av en eller annen grunn irriterer det meg skikkelig når det er en sånn kant nede på puta, jeg må liksom ha hodet helt i spissen og den harde kanten gjør at jeg ikke får sove.

  Hår over alt - jeg føler jeg mister sykt mye hår, og det å se det ligge overalt i leiligheten og spesielt i senga er virkelig irriterende.

  Folk som alltid ombestemmer seg - jeg er virkelig ikke flink til å ikke gjøre dette selv, men det irriterer sykt når andre gjør det, haha..

  Når jeg har alt for mye å gjøre - da klarer jeg ikke få gjort noe..

 • Publisert: 24.04.2016, 12:59
 • Kategori: Diverse
 • 0 kommentarer
 • 22.04.2016

 • Publisert: 22.04.2016, 18:13
 • Kategori: Diverse

 • Jeg er så forvirret for tiden. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med noe og jeg blir gal. Jeg tenker på alt for mye. Det eneste jeg vet er at slik det er nå ikke er riktig. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Jeg vil noe, men på en måte vil jeg ikke likevel. Alt jeg vil er å bestemme meg, eller ikke bry meg. Bare leve.

 • Publisert: 22.04.2016, 18:13
 • Kategori: Diverse
 • 0 kommentarer
 • hits