Hélène Anderzen

Blogg som jobb er bare lek

 • Publisert: 20.01.2017, 20:27
 • Kategori: Jeg tester: Blogg som jobb
 • Hola! Jeg kom akkurat over en blogg som skrev om hvor enkelt livet som toppblogger(de som lever av bloggen) må være. De burde virkelig klare å blogge mer enn 2 innlegg om dagen, de hadde heller ikke grunn til å klage over hvor slitsomt de hadde det, for det fantes ikke slitsomhet i en bloggers luksusliv. Blogging kan da ikke være jobb? Det er kanskje mange andre som også har hatt slike tanker? Det har i hvert fall jeg hatt før og selv om jeg har funnet ut at det mest sannsynligvis ikke alltid er slik det ser ut, har jeg bestemt meg for å prøve ut denne livsstilen/hverdagen. 

  Nå er det jo ikke slik at det vil være mulig for meg å skape en fullstendig riktig blogger hverdag, da jeg hverken får masse mailer å svare på og møter å dra på osv. Men da er det vel ikke annet å gjøre enn å late som, skrive egne mailer? Kanskje finne noen spørsmål som må svares på innen en tid? Jeg får se hva jeg finner på.

  Så planen er da å blogge minst to innlegg om dagen, gjøre ting bloggere gjør og i tillegg ha mitt eget vanlige liv ved siden av + skrive en slags "dagbok" om hvordan det går og tanker (enten legger jeg dette med i selve "hoved" innleggene ellers blir det egne innlegg) . Det ser jo ikke så veldig vanskelig ut? eller? Jeg tror definitivt det blir verre enn det ser ut, og aner virkelig ikke om jeg klarer de, haha. But I'm gonna try my best!

  Jeg vet ikke helt om jeg gleder meg eller ikke, jeg er ikke en person som liker å sminke meg hver eneste dag og alltid blir fornøyd med bildene jeg tar av meg selv, jeg kan heller ikke skryte på meg å være verdens mest kreative person, så det å komme på noe nytt hver dag blir muligens ikke det enkleste heller.

  Før jeg begynner må jeg nok lese gjennom alle bloggene på topplisten først, så jeg har litt mer peiling på hva jeg skal gjøre. Jeg tenkte å begynne i morgen, men lørdager betyr for meg dobbel jobb, så da blir det nå trippel jobb. I tillegg til at jeg skal til mamma som igjen har utrolig dårlig internett, haha, kanskje bare bra med litt ekstra utfordringer? Ja, jeg tror jeg går for å prøve det, har man blogg som jobb må man vel få det til å fungere uansett hvor man er og hva annet man skal. 

 • Publisert: 20.01.2017, 20:27
 • Kategori: Jeg tester: Blogg som jobb
 • 3 kommentarer
 • hits