Hélène Anderzen

Get to know me tag

 • Publisert: 22.12.2015, 01:29
 • Kategori: Personlig
 • Hallo bloggen! Haha, alltid hatt lyst til å skrive det liksom. I dag tenkte jeg å ha en slags "Get to know me tag" siden de fleste(alle) ikke vet hvem jeg er. Jeg syns det ble litt kjedelig med kun sånne "bli kjent spørsmål" så jeg tok med litt annet også. Nå er jeg endelig ferdig med alle eksamener for i år så da håper jeg virkelig at jeg får satt i gang med bloggingen for fullt. Jeg har fått filmet en "follow me around" vlog, men jeg klarte selvfølgelig å filme med kamera og mobil med høy og bred skjerm, så litt usikker på om jeg kan ta med alt, og om ikke da blir den ganske kjedelig. Så jeg vet ikke helt om jeg skal gidde å laste den opp i det hele tatt. Men er jo den første vloggen jeg har laget, så går vel kanskje greit. Hva syns dere jeg skal?

  Let's get in to the questions ♥

   

  Hvor gammel er du? 20 år

  Hvor høy er du? 1.72

  Hva hører du på akkurat nå? Tven som står på i stua.

  Antall timer søvn i natt? Hmm, tror jeg sovnet rundt 2 og våknet rundt 10, så det blir vel 8 timer.


   

  Hva trenger du mest akkurat nå? Å bli litt mindre trøtt og sliten haha.

  Når pleier du å legge deg om kveldene? Når det ikke er ferie legger jeg meg rundt kl. 23, mens nå i ferien tenker jeg ikke over det.

  Favorittdrikke om morgenen? Vann eller juice.

  Hva skal du gjøre i dag? Det er jo ganske seint nå så tenker å ta et bad og så legge meg snart. Mulig enten redigere litt mer på videoen min(tar litt tid å lære seg nytt redigeringsprogram) eller se en film!

  Hvilken film så du sist? Elf


  Hvilke yrker har du vært innom? For det meste butikk, jobbet på joker i omtrent 1 år, nå jobber jeg deltid i butikk og på sommeren er jeg assisterende butikksjef. Jeg har også jobbet med vasking :-P

  Hva irriterer deg mest? En ganske teit ting, som irriterer meg ganske så mye er når folk sier "si" i slutten av setningen, eksempel: "Den likte du ikke si", "Det smakte godt si", hva er vitsen med det? Hahah.. Vet ikke om dette er det som irriterer meg mest akkurat, men tenkte det var en litt spesiell irriterende greie.

  Hva sto det på din seneste sms? Bare kom :-) Kjør forsiktig

  Hvem ringte deg sist? Mamma


   

  Hva skremte deg om natten som barn? Var sikkert en del, men husker spesielt en stor gammel blå bil pappa hadde, den hadde jeg pleide ha mareritt om den, haha!

  Hva er det rareste du har spist? Hmm tror det kanskje må være blekksprut.

 • Publisert: 22.12.2015, 01:29
 • Kategori: Personlig
 • 0 kommentarer
 • hits