Hélène Anderzen

Uken som gikk

 • Publisert: 22.01.2017, 12:59
 • Kategori: Uken som gikk
 • Akkurat nå

  Sitter jeg i sofaen og ser ut på regnet, nei vent, nå skinner solen. Irriterer meg også litt over internettet som kommer og går fortere enn jeg klarer å åpne google.. Blog like a pro planen min fungerer ikke så bra når det tekniske ikke er som det skal.  Ukens opptur

  Jeg har så smått begynt å trene igjen, virkelig savnet det, men føler ikke jeg har hatt nok motivasjon og tid på lenge. Håper det forbedres nå. Det eneste negative er at på treningssenteret jeg pleide å trene på, virkelig har blitt populært.. Før når jeg gikk dit kl. 21 var det bare et par stykker der, mens nå var det kanskje 50. Og er det noe jeg ikke liker når jeg trener så er det å måtte stå i kø. Jaja, har vurdert å trene kl. 5 på morgenen når senteret åpner, da kan det vel ikke være mange? 

   

  Ukens craving:

  Tortilla chips med chili smak, oreo og green smoothie. Ja det er i det minste en sunn en, haha.

  Ukens tanke:

  Jeg har tenkt mye på at jeg bør velge riktig i livet og ikke fortsette med de feilene jeg har gjort i de 21 årene jeg har levd. Jeg har vært så lei av meg selv, at når 2017 kom bestemte jeg meg bare for å fullstendig endre tankegang og hvordan jeg ser på livet, til nå har det fungert kjempebra og jeg har det bedre enn noen sinne. 

   

  Ukens serie:

  Hmm, kan ikke huske å ha sett så mye på serier denne uken. Bortsett fra siste episode av the vampire diaries i dag, og så har jeg sett masse på youtube da, men det kan vel ikke akkurat kalles serie.

   

  Ukens mest leste innlegg:

  "23 år er siste frist for å få barn"

  Ukens nedtur

  At internett ødelegger alle planene mine. Og det at det enda ikke er sommer og varmt hahah, jeg venter seriøst på det hver dag, men det ser ikke ut til å skje med det første.

   

  Ukens innkjøp

  Hmm det billige GoPro tilbehøret kanskje? Dere kan finne det HER.

  Ukens sang

  Otto Knows - Dying for You (feat. Alex Aris)

   

  Hvordan har deres uke vært? ♥

 • Publisert: 22.01.2017, 12:59
 • Kategori: Uken som gikk
 • 9 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 14.11.2016, 16:53
 • Kategori: Uken som gikk
 • Akkurat nå

  Nå sitter jeg i stua til besta og besten alene mens de er ute. Ser ut og er faktisk glad for at det regner, alt er bedre enn snø.  Ukens opptur

  Det må være denne helgen jeg har vært hos besteforeldrene mine og bare slappet av. Det er lenge siden jeg har følt meg så avslappet, så det har vært skikkelig deilig.

  Ukens tanke:

  Jeg tenker så alt for mye, så det er vanskelig å velge bare en. Men en må være at hvorfor bryr jeg meg så mye om meg selv og mitt liv, hva skal jeg gjøre, hva er riktig og hva er galt, hvorfor gjør jeg ikke det osv. Når jeg kun er en mini liten brikke i et mega stort "spill".

  Ukens serie:

  Det må nesten bli Younger, noen ganger er det ganske deilig å se på noe man ikke trenger å tenke for å følge med på.

   

  Ukens mest leste innlegg:

  "10 tegn på at forholdet bør ta slutt"

   

  Ukens nedtur

  Kommer i grunnen ikke på noe nedtur denne uken, må i så fall være at jeg har følt meg så stresset uten egentlig en stor grunn til det. Eller det at det brått ble iskaldt og snø ute, og det er virkelig ikke gøy, haha! Heldigvis er snøen borte nå og det har blitt en del varmere.

  Ukens innkjøp

  Hmm, vanskelig. Men jeg tror nesten det må være de små grønne plastikk bladene/plantene fra Ikea, hadde virkelig lyst til å kjøpe de og ble såå glad når jeg så at de hadde de, haha!

   

  Ukens sang

  Sam Feldt - Been A While

   

  Håper alle har hatt en fin uke ♥

   

 • Publisert: 14.11.2016, 16:53
 • Kategori: Uken som gikk
 • 1 kommentarer
 • hits