MY 2015

Endelig er det 2016! 2015 har for min del egentlig vært et ganske slitsomt år, med mye flytting, jeg har bodd i tre forskjellige leiligheter i løpet av et år, så det sier seg vel selv at det ble en Regner med det går litt bedre nå som våren kommer tilbake! Jeg tenkte jeg skulle ha en liten “look back” av 2015, det blir ikke akkurat en sånn populær årskavalade som de fleste bloggere har, det blir litt for vanskelig for meg da jeg begynte å blogge for en liten stund siden. Men jeg har fortsatt tatt litt bilder i løpet av året, spesielt på reiser og slikt, så da tenkte jeg at jeg i hvert fall kunne dele disse ♥

 

– KYPROS –

De første bildene jeg har er fra ferieturen med noen i familien til Kypros i juni, det var første gang noen av oss hadde vært der og vi bodde Ayia Napa på et av de fineste hotellene jeg noen gang har vært på. Plassen rundt var også helt nydelig, temperaturen var deilig hele ferien og vannet var perfekt å bade i. Eneste jeg har å klage på i Ayia Napa må være shopping mulighetene, de var ikke akkurat store. 

 

– DANMARK – 

Etter en måned med bare jobbing, dro jeg igjen med familien til Danmark i noen dager. En veldig koselig tur, men en del av familien jeg aldri tror jeg har reist med tidligere. Vi gjorde ikke så veldig mye spesielt på denne turen, fikk slappet en del av i feriehuset vi leide. Men vi var en liten tur oppe på Danmarks høyeste fjell, ikke akkurat høyt må jeg si, haha! Ellers så shoppet vi litt og var en tur innom Skagen, et sted jeg faktisk aldri har vært før.


 

– STAVANGER –

Mot slutten av sommeren, eller begynnelsen av høsten dro besta, mamma og meg på vår årlige tur til Stavanger.

 

– FUERTEVENTURA –

Den siste turen jeg var på i fjor var til Fuerteventura i høstferien. Her fikk vi den mest slitsomme reisen inn til Garderdermoen fra Kristiansand noensinne, flyet skulle dra kl. 09.00 og vi dro hjemmefra rundt kl. 01.00 og tenkte vi hadde god tid. Det vi ikke visste var at det var vedlikeholdsarbeid i HVER tunnel fra Risør til Oslo, det vil si omkjøring hvert 15-20 min, følte virkelig vi aldri kom frem. Men det gjorde vi etterhvert og hadde faktisk ganske god tid fortsatt, hah! Da vi endelig kom oss ned til den spanske øya, ble det en veldig fin ferie. Denne øya må ha en av de fineste strendene jeg har vært på, og det var utrolig varmt og deilig hele tiden. Savner denne plassen!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg