LET’S JUST BE HONEST

Jeg har ikke peiling på hvor mange innlegg jeg har skrevet til denne bloggen, men ikke klart å trykke på publiser knappen. Det eneste jeg legger ut her har kun vært kjedelige crappy ting ingen er interessert i å lese. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke hadde giddet å lese om det kjedelige hverdagslivet til en person jeg aldri en gang har hørt om. Men hvorfor har jeg ikke delt noe som helst personlig eller interessant tenker da? Vel, jeg føler meg ikke bra nok, jeg skriver ikke bra nok, ser ikke bra nok ut! Jeg bruker alt for mye tid på å bare dra meg selv ned, tenke for mye, bry meg for mye.. Hvorfor skal man bry seg om hva andre tenker? Alle de som sier “du kommer aldri til å klare det”.. Vel, jeg tenker det er på tide å gi faen i alt og alle og bare gjøre som jeg selv vil. 

Det er en del snakk i denne bloggverden for tiden, hvor noen av toppbloggerene “rakker ned” på nye/fremmede bloggere som plutselig ender opp over dem på lista når de skriver om ting som kanskje er litt provoserende, har overskrifter som trekker lesere eller muligens skriver noe som bare er litt mer interessant å lese om enn om dagen outfit og middag. Men det er kanskje litt bittert å tenke på at man har vært en viss plass på topplista i laang tid og plutselig kommer fremmede og tar over. For meg virker det som om de skriver at blogging kun skal være en slags dagbok/dokumentasjonbok om hva man gjør daglig.  Misforstå meg rett, jeg er en av de som har lest alle mulige blogger i lang tid og ofte er det slike som blogger om det jeg selv mener er “kjedelige hverdagsting”, men hvorfor skal man kun blogge om det? Jeg mener i hvert fall at det kan bli nokså kjedelig. 

Fant et lite eksempel her på en blogg i stad, hvilken av disse under hadde du trykt deg inn på? Jeg vet i hvert fall hvilke jeg hadde valgt først, men mulig det bare er meg da 🙂


Det jeg egentlig mener med hele dette innlegget er at blogging bør være fritt, du skal kunne blogge om akkurat det du vil selv. Har du lyst til å skrive om problemer, syke hendelser, sex, bilder, katten din, meninger som kanskje provoserer andre eller bare om hverdagslivet ditt, SÅ GJØR DET! Skriv om akkurat det du vil skrive om. Og hvis du som leser ikke liker det, så hold deg unna den bloggen, er ikke vanskeligere enn det!

Man bør rett og slett gi faen i de som sier hva man skal gjøre og hvordan ting skal være. Jeg mener i hvert fall at det ikke finnes noen fasit. Det at provosering selger mer enn annet er bare sannheten, sånn har det alltid vært, det har kanskje bare ikke vært så vanlig i bloggverden som nå. 

1 kommentar
    1. Dette er jeg helt enig med deg i! Enhver må få lov til å skrive akkurat den bloggen han eller hun selv ønsker. Så får det bli opp til leserne å avgjøre hvilke innlegg de vil lese og ikke. Fint design på bloggen din forresten! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg