10 ting som irriterer meg


Folk som er alt for positive – hvis det er noe du VET ikke går eller at du ikke klarer, men de bare “kom igjen, det går bra, tenk positivt 😀 😀 :D”..

Kroppshår – svarte ekle hår som vokser overalt. 

Når jeg ikke er syk, men heller ikke frisk – denne tok jeg egentlig med fordi det er akkurat slik jeg føler meg nå, jeg har vært syk i over en uke, føler meg bedre nå, men blir sliten av ingenting og kjenner fortsatt lukten av sykdom, haha!

De som ikke respekterer andre – setter seg selv alltid først og bryr seg ikke om andre! Denne tror jeg må være den mest irriterende av de jeg har tatt med.

Når jeg er sykt trøtt, men har masse å gjøre – slitsomt, føler det alltid skjer!

De som ser på mobilen og ikke hører etter – så irriterende å måtte si ting 100 ganger før folk får det med seg, kun fordi de ser på mobilen i stedet på den som snakker.


Puter – av en eller annen grunn irriterer det meg skikkelig når det er en sånn kant nede på puta, jeg må liksom ha hodet helt i spissen og den harde kanten gjør at jeg ikke får sove.

Hår over alt – jeg føler jeg mister sykt mye hår, og det å se det ligge overalt i leiligheten og spesielt i senga er virkelig irriterende.

Folk som alltid ombestemmer seg – jeg er virkelig ikke flink til å ikke gjøre dette selv, men det irriterer sykt når andre gjør det, haha..

Når jeg har alt for mye å gjøre – da klarer jeg ikke få gjort noe..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg