10 TEGN PÅ AT FORHOLDET BØR TA SLUTT

Har du vært i tvil på om forholdet du er i kanskje ikke er helt riktig? Det kan noen ganger være ganske vanskelig å vite om forholdet bra eller usunt og skadelig for deg. Her har jeg skrevet 10 punkter jeg mener ødelegger forholdet.

 • Svakheter og feil – H*n påpeker stadig dine svakheter og “feil”. Gir deg en følelse av at du ikke er bra nok. Bare det å stadig komme med unødvendige kommentarer som “hvorfor leppa di større på den ene siden”, “du har hår i ansiktet”, “hvorfor er du ikke mer som hun” og “hvorfor sier du det om meg rundt vennene mine?”.. 
 • Mangel på respekt – Dette er et av punktene jeg mener er viktigst og kanskje det jeg har opplevd mest av selv. Partneren vil du skal gjøre ting for h*n, slik som å slette eller ikke være med venner av motsatt kjønn, men gjør ikke dette selv. Noe annet jeg har opplevd er at jeg har sagt i fra om  ting jeg ikke liker eller er komfortabel med, men fått til svar “det er ikke mitt”, “jeg har det for en venn” og “selv om du ikke er komfortabel med det, så vil en venn jeg skal det, så da velger jeg det” osv. 

 • Unødvendig irritasjon og krangler – Du irriterer deg over hva enn h*n gjør. Maten h*n lager, parfymen h*n bruker eller hva enn h*n sier. Dere begynner også å krangle over så unødvendige ting som hva dere skal spise til middag eller om dere skal ha vinduet lukket eller åpent på natten.
 • Dårlig magefølelse – Får du en dårlig følelse i kroppen når du tenker på kjæresten? Du vet ikke helt hva det er, men det føles ikke helt riktig.


 

 • Kontroll – H*n prøver alltid å ta kontrollen over deg, er du ikke med h*n så får du stadig meldinger eller telefoner med spørsmål på hvor du er, hva du gjør og hvem du er sammen med. Dersom du gir et svar h*n ikke er fornøyd med blir h*n sint og sørger for at du ikke føler deg bra. 
 • Tvang og samvittighet – Det trenger ikke nødvendigvis være at kjæresten virkelig tvinger deg til å gjøre noe du ikke vil, men kanskje heller spiller på samvittigheten din så mye at det nærmest blir tvang likevel. 


 

 • Forandrer deg negativt personlig – Du begynner å gjøre ting du ikke vil eller liker, fordi h*n liker det og vil du også skal. Til å begynne med plager deg det kanskje, men etter en stund blir du vant til det og etterhvert har du blitt en helt annen person enn den du egentlig er.
 • Du må gi opp dine egne drømmer – Du har lyst til å flytte, reise verden rundt, studere ingeniør, bo med dine bestevenner, skaffe deg en hund osv. Men h*n lar deg ikke oppfylle det, for det passer ikke med h*ns planer eller h*n liker bare ikke tanken på å miste kontrollen over deg.

 • Ikke lengre forelsket – Denne sier vel egentlig litt seg selv, men samtidig ikke helt. Jeg har selv slitt litt med dette og funnet ut at man kan elske en person, men det er ikke sikkert man er forelsket. Dette kan også være ganske vanskelig å gjøre noe med, for personen kan være den aller snilleste, men de riktige følelsene er bare ikke der.
 • Utslitt – Du blir utslitt bare av tanken på å være nær kjæresten. 

 

Det kan også være vanskelig å komme seg vekk fra et forhold som ikke er helt bra, noen ganger føler du kanskje ikke at grunnen er stor nok og at partneren ikke har gjort deg noe ille nok til å fortjene å bli “forlatt”.

Kjenner du deg igjen i noen av punktene? Eller har du noen egne å komme med? ♥

8 kommentarer
  1. Hvis h*n ignorerer deg totalt og ikke bryr seg om du blir med på ting eller ikke. Har heldigvis ikke oppdaget noe galt med det forholdet jeg er i nå <3

  2. Morn!
   Skal være helt ærlig! Jeg hater sånne innlegg.. hver forhold er forskjellige.
   Du skriver hvis man påpeker feil, så kan faktisk det også være en positive måte! Hvis det er en dårlig uvane foreksempler kan man hjelpe til med å rette på det og gjøre personenn bedre!
   Også skriver du at hvis man kranglet, så er det et tegn på at man er i et dårlig forhold.. den tankegangen kan kvinner slutte å ha. Det er bra å krangle! Sunt! Ikke for mye men kanskje et par ganger i mnd.. hvis man ikke krangler bygges det opp irritasjon inni deg, og som vil gå over hode ditt, og du vil ha et utbrudd og kan ende med å såre deg selv og de rundt deg. Så jenter! Ikke tenk for mye på de små detaljene i krangling.. og lær dere forskjellen på krangling og diskutering.
   Men flott blogg altså! Stå på! Og ha en flott uke!
   Mvh
   K

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg