Uken som gikk

Akkurat nå

Nå sitter jeg i stua til besta og besten alene mens de er ute. Ser ut og er faktisk glad for at det regner, alt er bedre enn snø.

Ukens opptur

Det må være denne helgen jeg har vært hos besteforeldrene mine og bare slappet av. Det er lenge siden jeg har følt meg så avslappet, så det har vært skikkelig deilig.

Ukens tanke:

Jeg tenker så alt for mye, så det er vanskelig å velge bare en. Men en må være at hvorfor bryr jeg meg så mye om meg selv og mitt liv, hva skal jeg gjøre, hva er riktig og hva er galt, hvorfor gjør jeg ikke det osv. Når jeg kun er en mini liten brikke i et mega stort “spill”.

Ukens serie:

Det må nesten bli Younger, noen ganger er det ganske deilig å se på noe man ikke trenger å tenke for å følge med på.

 

Ukens mest leste innlegg:

“10 tegn på at forholdet bør ta slutt”

 

Ukens nedtur

Kommer i grunnen ikke på noe nedtur denne uken, må i så fall være at jeg har følt meg så stresset uten egentlig en stor grunn til det. Eller det at det brått ble iskaldt og snø ute, og det er virkelig ikke gøy, haha! Heldigvis er snøen borte nå og det har blitt en del varmere.

Ukens innkjøp

Hmm, vanskelig. Men jeg tror nesten det må være de små grønne plastikk bladene/plantene fra Ikea, hadde virkelig lyst til å kjøpe de og ble såå glad når jeg så at de hadde de, haha!

 

Ukens sang

Sam Feldt – Been A While

 

Håper alle har hatt en fin uke ♥

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg