Anbefaling: Livskoden.no

Nå har jeg sett igjennom alle bloggene som meldte seg på anbefalingen min, og jeg må si at jeg syns alle bloggene var utrolig flotte og interessante ❤ Men til slutt endte jeg opp med å velge en jeg syns skilte seg veldig ut. Nemlig Livskoden.no, dette er vel ikke en typisk vanlig blogg, men likevel så bra at jeg garantert blir fast leser fremover. 


Livskoden.no har fire skribenter og skriver om mange relevante temaer på bloggen/nettsiden sin. Det er både lærerikt, motiverende og morsomt å lese denne bloggen. Nå interesserer jeg meg kanskje over gjennomsnittet for filosofi og psykologi, men jeg tror virkelig de skriver om slike ting som kan hjelpe eller underholde mange. Anbefaler alle å sjekke ut siden deres.

1 kommentar
  1. Hei Helene! Mange takk for denne anbefalingen, det var utrolig hyggelig at du valgte oss, og å se at du likte oss så godt!
   Vi så ikke denne anbefalingen for nå, men skal nevne bloggen din på vår facebookside Livskoden.no (vi deler også mye der som ikke deles på nettsida vår, så lik oss gjerne der om du vil se mer) som takk!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg