GET THE LOOK FOR LESS: Kendall & Kylie

 

Hellu, hvordan har dere det? ♥ I dag fikk jeg en plutselig idé om å lage et “Get the look” innlegg. Jeg elsker jo selv å lese slike, så da tenkte jeg det kunne være morsomt å lage. Det var litt vanskelig å velge hvem jeg skulle det om, men endte til slutt opp to forskjellige avslappede stiler til Kendall og Kylie Jenner. Begge antrekkene passer perfekt til hverdags syns jeg. 

 

KYLIE

Link til nøyaktige klær HER.

LINKER TIL PLAGG PÅ BILDET OVER: GenserBukseVeskeSko 

Siden Kendall og Kylie bruker klær som er liiiitt over mitt og de aller flestes budsjett, valgte jeg å gjøre det til “look for less”, men legger med sider med nøyaktige linker til det de har på seg også. En del av plaggene var ganske vanskelig å finne noe som lignet til en ok pris, men jeg har gjort mitt aller beste, så jeg håper dere liker det!
 


 

KENDALL

Link til nøyaktige klær HER.


 

LINKER TIL PLAGG PÅ BILDET OVER: JakkeGenserBukseSkoSolbrillerBelte

Kjøper du klærne Kylie har på seg må du betale til sammen ca. 60 030 kr, og dersom du kjøper plaggene som ligner må du kun betale 1 250 kr. Det er litt av en forskjell eller hva? 

Det er ikke fullt så ille når det kommer til klærne Kendall har på seg, men du må fortsatt ut med ca. 17 881 kr. Mens på budsjett varianten må du kun betale 2 054 for hele antrekket.

 

BYE ♥

3 kommentarer

Siste innlegg