12 MERKELIGE FAKTA OM MEG

1. Jeg takler ikke at neglen på tommelen bøyer seg bakover

Da må den klippes av med en gang!

2. Jeg jobber absolutt best under tidspress

Dersom jeg har veldig god tid til å gjøre noe, tar jeg meg ofte også for god tid, tenker at jeg ikke trenger å begynne enda og slapper for mye av. Slik ender jeg ofte opp med unødvendig stress. Men når jeg derimot er under stort tidspress, jobber hjernen mye kjappere, jeg er mye mer kreativ og får også gjort mye mer.

3. Jeg finner en sang jeg liker, hører på den sikkert 50 ganger på rad og så hører jeg aldri på den igjen

4. Jeg blir fort lei av ting og elsker forandring

Jeg kan ikke spise den samme tingen mange ganger, gjøre det samme hver dag eller være på samme plass i for lang tid. Altså det er mulig, og jeg må jo ofte gjøre det, men jeg må si det fort gjør meg gal, haha. Jeg bodde f.eks. 4 forskjellige steder i 2015. 

5. Når jeg sitter ved et bord, må jeg alltid sitte oppå beina.

En merkelig vane jeg har hatt siden jeg var barn. Jeg husker at jeg på barneskolen syns det var forferdelig ubehagelig å sitte “vanlig”. Derfor endte jeg opp med å ikke klare å følge med på det som skjedde i rommet, for alt jeg tenkte på var å klare å sitte som et “normalt” menneske. Hahah!

6. Når det kommer til mat osv. liker jeg best det ingen andre liker og omvendt, det andre liker best liker ikke jeg, haha!

7. Jeg kjeder meg aldri

8. Jeg kan ikke ta pauser

Stopper jeg opp med rutiner, vaner eller bare noe jeg holder på med, ender jeg veldig ofte opp med å stoppe fullstendig opp og nærmest glemme det jeg gjorde. Når jeg jobber liker jeg best å ta “pausen” før jeg begynner og etter jeg er ferdig.

9. Jeg takler ikke smaken av koriander

Jeg likte det i grunnen ganske godt før, men etter å ha spist det ca. hver dag en sommer for 2-3 år siden, har jeg aldri klart den smaken igjen.

10. HVER gang jeg lager en form for varm drikke, glemmer jeg den bort og så er den kald når jeg kommer på den.

Hver gang…

11. Jeg savner sjeldent mennesker

Nå mener jeg ikke når folk dør osv. men når jeg er borte fra folk over tid. Jeg kjenner f.eks. mange som drar på ferie noen uker/mnder og savner venner og familie når de er borte, det tror jeg aldri at jeg har gjort. Når jeg kommer hjem kan det skje at jeg savner plassen jeg var på da, haha.

12. Jeg har alltid alt for mange nettsider åpne på en gang

Akkurat lukket de jeg ikke “bruker” nå og har fortsatt oppe 35 stk… 

 

Så har vi noe til felles eller er det bare meg som er merkelig? Har du noen andre merkelige fakta om deg selv? 😛

 

(Ikke glem å delta i konkurransen jeg har her på bloggen nå, du finner den HER)

7 kommentarer

Siste innlegg