Uken som gikk

Akkurat nå

Sitter jeg i sofaen og ser ut på regnet, nei vent, nå skinner solen. Irriterer meg også litt over internettet som kommer og går fortere enn jeg klarer å åpne google.. Blog like a pro planen min fungerer ikke så bra når det tekniske ikke er som det skal.

Ukens opptur

Jeg har så smått begynt å trene igjen, virkelig savnet det, men føler ikke jeg har hatt nok motivasjon og tid på lenge. Håper det forbedres nå. Det eneste negative er at på treningssenteret jeg pleide å trene på, virkelig har blitt populært.. Før når jeg gikk dit kl. 21 var det bare et par stykker der, mens nå var det kanskje 50. Og er det noe jeg ikke liker når jeg trener så er det å måtte stå i kø. Jaja, har vurdert å trene kl. 5 på morgenen når senteret åpner, da kan det vel ikke være mange? 

 

Ukens craving:

Tortilla chips med chili smak, oreo og green smoothie. Ja det er i det minste en sunn en, haha.

Ukens tanke:

Jeg har tenkt mye på at jeg bør velge riktig i livet og ikke fortsette med de feilene jeg har gjort i de 21 årene jeg har levd. Jeg har vært så lei av meg selv, at når 2017 kom bestemte jeg meg bare for å fullstendig endre tankegang og hvordan jeg ser på livet, til nå har det fungert kjempebra og jeg har det bedre enn noen sinne. 

 

Ukens serie:

Hmm, kan ikke huske å ha sett så mye på serier denne uken. Bortsett fra siste episode av the vampire diaries i dag, og så har jeg sett masse på youtube da, men det kan vel ikke akkurat kalles serie.

 

Ukens mest leste innlegg:

“23 år er siste frist for å få barn”

Ukens nedtur

At internett ødelegger alle planene mine. Og det at det enda ikke er sommer og varmt hahah, jeg venter seriøst på det hver dag, men det ser ikke ut til å skje med det første.

 

Ukens innkjøp

Hmm det billige GoPro tilbehøret kanskje? Dere kan finne det HER.

Ukens sang

Otto Knows – Dying for You (feat. Alex Aris)

 

Hvordan har deres uke vært? ♥

9 kommentarer

Siste innlegg