Bloggere fikk meg til å kjøpe det

Flere enn meg som har blitt påvirket av bloggere? Jeg har i hvert fall blitt det, og når jeg leser et innlegg om produkter som skal fikse “problemer”, tenker jeg ofte at det kunne jeg virkelig trengt. For jeg har jo også det “problemet”. Jeg har blitt veldig fristet til å kjøpe alle mulige produkter. Heldigvis har jeg ikke kjøpt alt, men jeg har prøvd ut noen. Så jeg tenkte jeg skulle skrive om de “blogg” produktene jeg har testet, som faktisk fungerer og de som ikke har fungert like bra. Men man må jo også huske at alle er forskjellige og kan oppleve forskjellige resultater, dette er bare mine erfaringer. Ingen av produktene er forresten sponset.

 

 BRA: 


Good for me – betakaroten

Jeg har prøvd mange forskjellige typer betakaroten opp igjennom, alt fra slike man får kjøpt i norske butikker, til svenske. Men ingen fungerer like bra som denne. Jeg hadde ikke veldig stor tro på den, da alle andre jeg har prøvd ikke har gitt de største resultatene. Men der tok jeg grundig feil, jeg sliter ganske mye med å bli brun, spesielt i ansiktet og hendene, denne fikset det problemet. Jeg begynte på denne noen uker før jeg dro til Mallorca i fjor, og da jeg kom hjem var jeg brunere enn jeg noen sinne har vært før. Så denne kan virkelig anbefales. 

 


HairCare

Etter at jeg klippet håret kort en gang jeg gikk på barneskolen, har det aldri blitt langt igjen. Jeg prøvde hele tiden å spare, men det ble aldri lengre enn en viss lengde (over puppene). Det var også alltid slitt og tynt. Så for snart to år siden fikk jeg nok og bestemte meg for å klippe av ALT det som var slitt, så da rakk det kun til skuldrene. Jeg ble fort lei av å ha det så kort, så jeg bestemte meg for å gi HairCare en sjanse, etter å ha lest så mye bra om det på blogger. Jeg visste jo at dette var sponset for dem sin del, og at det muligens ikke kom til å fungere, men jeg var villig til å prøve. Og jeg må si det har fungert kjempebra, det tok litt tid, men da et år var gått, var håret mitt lengre og tykkere enn noen gang. Jeg fikk så mange kommentarer på at håret plutselig hadde blitt kjempelangt og tykt.

 


(Bilde fra Google)

Vita Liberata

Det var vel i grunnen ikke bloggere som fikk meg til å kjøpe denne selvbruningen, men jeg har sett en del som har anbefalt den, derfor tok jeg den med. Jeg skjønner veldig godt hvorfor akkurat denne blir anbefalt, fargen man får er veldig naturlig, den er kjempe enkel å blande ut og ikke så mørk i farget at det er krise dersom du glemmer et sted, haha. Dette er en av mine absolutt favoritter når det kommer til selvbruning, jeg tror faktisk den ender på 2 plass. 

 

 IKKE SÅ BRA: 


(Bilde fra Google)

Smilelab

Denne tannblekingen husker jeg såå mange bloggere skrev om for en stund siden. Det begynner å bli noen år siden jeg testet den nå, og jeg kjøpte aldri mer enn en pakke av den. For det første er det tynne plastikk strips som liksom skal henge på tennene i lengre tid, disse for meg sklei bare av og rant ut av munnen igjen. Noe som var ganske ekkelt. Og dessverre var ikke resultatet noe å skryte av  heller, altså litt hvitere ble de, men mest som små flekker her og der. Jeg må si jeg har prøvd mye bedre hjemme tannbleking enn det i ettertid.

 


(Bilde fra Google)

MAST krølltang (den største)

Jeg hørte masse positivt om denne krølltangen, både på blogger og YouTube for en tid tilbake. Så når min gamle krølltang takket for seg, bestemte jeg meg for å prøve denne. Jeg må si jeg gledet meg skikkelig, for resultatet andre fikk når de brukte den var jo utrolig. Men dessverre, når jeg har brukt den ser det langt fra slik ut. Den er veldig stor og vanskelig å bruke, de første gangene brant jeg meg flere ganger også. Så selv om den lager okei fine, store krøller, varer de heller ikke lenge. I hvert fall ikke på meg, det tar kanskje et par timer før de så og si er helt borte. 

 


Glam Glow Youth-Mud 

Denne hadde jeg store forventninger til. Leste om den OVERALT. Jeg så noen bruke den mot tørr hud, som ble borte med en gang. Kviser forsvant over natten. Kjendiser brukte denne for å få perfekt hud. Veel, den gir ikke perfekt hud på meg. Faktisk svært liten til ingen forskjell, noe som var veldig skuffende. Det jeg derimot har funnet ut at den fungerer ganske bra til, er å bruke den som en slags “skrubb” før jeg påfører selvbruning i ansiktet. Da blir faktisk resultatet mye bedre, jevnere og varer lengre. Så jeg er glad jeg i det minste fikk en bra ting ut av den. Den koster tross alt ganske mye til å være så liten.

9 kommentarer

Siste innlegg