5 RARE LIFE HACKS SOM VIL SPARE DEG TID

Ta bilde av kjøleskapet

Denne var egentlig ikke så rar, heller ganske smart. For hvor mange ganger har det ikke skjedd at du er på butikken og skal handle mat, men du har så klart glemt å skrive ned det du skulle ha? Det har definitivt skjedd mange nok ganger med meg. Så hvorfor ikke bare ta et bilde av det som er inni kjøleskapet + eventuelt skap med mat? Da kan du jo se hva du har og ikke har når du er på butikken.

 

Pusse tennene i dusjen

Veldig ofte skal man både dusje og pusse tennene før man drar et sted og med dårlig tid kan det bli vanskelig å rekke begge deler? Så hvorfor ikke bare kombinere disse, pusse tennene mens du dusjer og spare tid? Jeg syns dette hørtes ganske merkelig ut, og kanskje litt ekkelt. Men jeg vet ikke, mulig det fungerer, har noen prøvd? Hahah.

 

Tannbørste som sminkekost

Vasket du kanskje kostene dagen før og så er de fortsatt ikke tørre? Vel, da har jeg hørt at en myk tannbørste skal fungere like bra (spesielt til contouring osv.), så da slipper du å vente til de har tørket eller bruke tid på å føne de.

Hold ny lakkede negler i iskaldt vann

Hold neglene i iskaldt vann rundt et minutt. Dette gjør at neglene tørker mye raskere og du slipper den lille evigheten hvor du bare må sitte helt stille og ikke gjøre noe.

 

Sov med klær

En av de største grunnene til at jeg har dårlig tid om morgenen, er fordi jeg ikke klarer å komme meg opp av senga. Veldig ofte skyldes dette at jeg fryser, og jeg vet det er grusomt å gå på et kaldt gulv i noe som føles ut som et iskaldt rom. Derfor har jeg også begynt å sove med ullundertøy og tøfler/sokker, noe som sparer meg masse tid om morgenen, fordi det er mye lettere å komme seg opp.

 

Har du prøvd noen av disse? Eller har du prøvd/hørt noen andre rare life hacks? 😀

7 kommentarer
  1. Jeg pleier å sove i pysj og til tider sokker om det er veldig kaldt ute 🙂 Pusse tennene går egentlig såpass fort likevel, så jeg har aldri pusset de i dusjen.
   Og neglene i kaldt vann pleier min datter alltid å gjøre, selv er jeg enda på tenkestadiet om jeg skal prøve det hihi 🙂 Selv pleier jeg å ta meg en liten tur utenfor for å få neglelakken til å tørke fortere.
   Kommer ikke på noen rare tips i farten, men stikker innom og skriver ny kommentar om jeg kommer på noe merkelig og rart noe 🙂
   Ha en fortsatt strålende flott kveld 🙂

  2. Lurt å ta bilde av kjøleskapet! 😉 det med neglelakk i kaldt vann har jeg faktisk hørt før, men aldri testa :p
   Smarte tips 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg