6 TEGN PÅ AT DU BØR FORBLI SINGEL

1. Du er en person som fort blir avhengig av andre

Er du en person som lett blir avhengig av personene du stadig har rundt deg, vil du nok like å ha en kjæreste å støtte deg på, som er der for deg og hjelper deg med alt. Men i det lange løp er det nok smartere å bli ordentlig selvstendig før man går inn i et forhold. Det å “bruke” andre for å redde/hjelpe deg selv alltid, kan nok være mer skadelig enn man tror.

2. Du er egoistisk

Hvordan tror du at en annen person skal kunne klare å leve med deg, dersom du kun tenker på deg selv? Så med mindre partneren er like for det som du, er det nok best å forbli singel, hehe.

3. Du stoler ikke på andre

Det å ikke stole på partneren gjør at fryktelig stressende, ikke bare for han/hun, men for deg selv også. Og hvis du da er en person som generelt ikke stoler på noen, er det mest sannsynlig ikke riktig for deg å være i et forhold. Du bør i det minste føle deg trygg på deg selv.

4. Du vet ikke hvem du selv er

Det er ikke lett å få et forhold til å fungere i lengden, dersom du ikke vet hvem du er selv. Det er så klart ikke lett å vite hvem du er dersom du er 16, jeg vet i hvert fall at jeg har gått i den fella selv, at jeg har vært alt for ung og uvitende. Da går det sjelden bra dersom dere ikke utvikler dere i samme retning til samme tid. Men man lærer så lenge man lever.

5. Du ser den perfekte partneren for deg i hodet, men han/hun finnes ikke.

Det å ha planlagt den riktige partneren før man i det hele tatt har møtt en slik person, gjør det veldig vanskelig å faktisk godta den partneren man ender opp med. Da ender det bare med at du har for høye forventninger og aldri blir fornøyd. Kjæresten vil også fort føle at han/hun aldri er bra nok. Ikke sett krav til en person du aldri har møtt.

6. Du har fortsatt følelser for exen

Da skal du selvsagt (etter min mening) ikke skaffe deg en ny kjæreste. Det er fullstendig respektløst å være sammen med en, men ha følelser for en annen. Samme hvor perfekt du tror han er for deg, så for all del vent til gamle følelser er borte.

 

 Husk at dette bare er mine tips og meninger, så ikke ta alt så høytidelig, hahah! 

Har du noen egne tips/meninger? 

9 kommentarer
  1. Må jeg dele chipsen og sjokoladen min om jeg får meg kjæreste? Om det er tilfelle tror jeg at jeg forblir singel
   B-)

  2. Hei. Vil du være kjæresten❤️❤️Min her på bloggen din?? Jeg er en kjekk, søt, snill og grei gutt på 28 år fra Bærum. Jeg spiller håndball på fritiden og er mye i hallen. Jeg spiller mye kamper og er veldig skadeutsatt. Spesielt i knærne. Jeg kom nettopp tilbake på banen etter korsbåndsskade. Jeg hadde blitt veldig glad hvis du vil være jenta❤️❤️ Mi.

  3. Fint innlegg og mange fine tips 🙂 Er et par punkter jeg kjenner meg igjen i, og absolutt burde ha tenkt litt mer over da jeg var yngre..

  4. Haha, kunne ikke sagt det bedre selv !
   Jeg velger aktivt å holde meg singel i noen år fremover nå. Jeg har det vanvittig travelt, og selv om jeg har utrolig lyst på ei jente i livet mitt, så vet jeg at jeg ikke ville hatt tid til det nå 🙂
   Mvh Drahjelp. Sjekk gjerne ut bloggen min; http://www.drahjelp.blogg.no

  5. Uten tvil, kunne ikke sagt det bedre.. Det er ikke noe poeng hive seg ut i et forhold til feil tidspunkt, det går gjerne i tusen knas.. <3 Jeg lever lykkelig i et forhold. Ikke vært stort singel i livet mitt. Men kan si jeg må si meg enig der, for fyy.. Viktig å tenke seg selv litt også!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg