8 MÅTER Å SLÅ OPP MED KJÆRESTEN

Nå har jeg jo hatt flere av disse innleggene som handler om forhold og slikt, og dette blir enda et. Jeg aner ikke hvordan jeg endte opp med nettopp dette, men de er ganske morsomme å lage. Så jeg fant ut at et innlegg om hvordan du kan blir kvitt kjæresten var det som manglet. Hahah. De andre har nok vært litt overdrevne, men dette blir nok det verste. Jeg tror ikke jeg virkelig ville anbefale deg å bruke de fleste av disse metodene, med mindre du da har lyst til å prøve noe annerledes. Men bare vær forberedt på at ikke alle er like snille mot kjæresten. Men ja dersom du prøver å bli kvitt personen uansett og har en god grunn til det, så er det kanskje morsomt å prøve? Eller? hahah!

1. Vær kjedelig

Alltid snakk om noe du vet kjæresten ikke bryr seg om i det hele tatt. Gjenta alt flere ganger, ta opp det samme hver eneste dag. Jeg vet i hvert fall at jeg blir lei av slikt, hehe.

2. Nekt å gjøre noe

Alltid si nei når han/hun spør om dere skal gjøre noe sammen. Aldri lag mat, rydd eller vask klær. Bare sitt der og forvent at kjæresten gjør alt for deg.

3. Klag over alt han/hun gjør

Finnes det noe verre enn følelsen av at alt du gjør er feil? Jeg tror ikke det. Derfor bør du gjøre det helt klart at samme hva det er kjæresten gjør, så er det ikke godt nok og det vil det aldri bli.

4. Alltid velg mobilen fremfor kjæresten

Samme hva dere gjør sammen, så sitt og stirr på mobilen hele tiden. Får du en melding når dere holder på med noe, så svar. Ringer det, så alltid ta den. 

5. Stadig nevn hvor fin bestevennen hans/hennes er

Denne er vel blant de mindre snille. Altså jeg er fult for at man skal kunne syntes andre personer enn kjæresten ser bra ut, inkludert bestevennen. Men dersom du stadig nevner for kjæresten hvor fin du syns bestevennen er, og hvor godt du liker personen, tar det nok ikke veldig lang tid før kjæresten din vurderer å kvitte seg med deg.

6. Del alle hemmelighetene hans/hennes

Hver gang dere er sammen med vennene til kjæresten din, sørg for å tilfeldig nevne hemmelighetene han/hun har fortalt deg. Spesielt de ekstra flaue.

7. Planlegg en crazy fremtid (noe du er helt sikker på at han/hun aldri hadde gått med på)

Hvor fristende høres 10 barn, hus på landet uten strøm og innlagt vann og dyrking av egen mat? 

8. Eeeller gjør det kjedelig, fortell sannheten

Bare fortell hvordan du føler og at du ønsker å gjøre det slutt. Meeen hey det er kjedelig eller hva? Hahaha ;P

 

Hva er dine mest kreative måter å bli kvitt en kjæreste på? Seriøse eller ikke 😛

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg