NEXT TRIP: Santorini

Processed with VSCO with g1 presetProcessed with VSCO with g1 preset(Bilder fra Google)

Så hit er det altså neste reise går til og jeg kunne virkelig ikke gledet meg mer!! Jeg har alltid hatt lyst til å dra hit, det ser jo bare så utroolig vakkert ut der. Hellas er også et sted jeg faktisk aldri før har vært, så jeg tar gjerne i mot tips dersom du har. Vi har tenkt på en båttur over til Mykonos en av dagene, for å oppleve mer enn bare et sted. Så det tror jeg også blir veldig gøy, elsker virkelig nye steder. Så nå er det bare å vente, det er fortsatt noen uker igjen, men satser på at tiden går fort.

Har du vært i Santorini? 

11 kommentarer
  1. Ja, det er et fantatisk fint sted. Men akkurat Oia på bildene er utrolig masete og solnedgangen er litt vel oppskrytt 🙂 Anbefaler the red beach og vulkanstranden kanskje, hvis man er intressert i sånt:D Thira er også kjempefint 😀 man kan ta sånn gondol ned til havna og esel opp igjen hvis man ønsker, sistnevnte anbefales ikke da, mitt esel nektet å gå haha..:D god tur!

  2. Siden jeg er en Hellas fan måtte jeg bare svare:))) Har vært på Santorini mange ganger, og det samme med Mykonos. Hvis det er en liten stund til dere skal reise så kommer jeg – forhåpentlig i løpet av påsken til å legge ut et ferietips om disse to + Naxos. Ang. hvor og hva du skal gjøre har veldig mye med hva du liker. Du kan få sol og strand på begge plassene. Mykonos er kjent for liv, litt mer fest. Men det har mye med hva du oppsøker selv. Nydelige øyer begge to. På Santorini – hvis du ønsker å bo med stranden anbefaler jeg Perissa eller Kamari. Skal du til andre øyer anbefaler jeg ikke dagsturer, men heller ta noen overnattinger. Bare å spørre hvis du lurer på noe:)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg