LEGGE PÅ DEG? DU BURDE IKKE DET

Topp/Badedrakt HER. – Adlink

For en god stund siden, på den tiden da jeg begynte å spise mer og mer vegansk, så jeg også på en del videoer om det. Jeg husker spesielt jeg fulgte ei jente som pleide å komme med mange gode tips, råd, oppskrifter osv. Så en gang kommenterte jeg på en av videoene hennes, hvor jeg spurte om hun hadde noen tips til hvordan man kunne gå opp i vekt eller i det minste ikke gå ned, ved å spise vegansk. For det er jo ganske vanlig å gå ned i vekt når man bytter over til et plantebasert kosthold, men det var ikke noe jeg hadde lyst til. Vel, responsen jeg fikk på den kommentaren var ikke det jeg forventet meg. Nå snakker jeg ikke om det hun eventuelt svarte (det husker jeg ikke om hun gjorde en gang), men det andre folk skrev. Jeg fikk nemlig mange svar, av forskjellige mennesker og svarene var så og si helt like: Hvorfor vil du gå opp i vekt? Du burde ikke det. Du er tynn og det er slik en kropp skal være. På den tiden veide jeg også en del mindre enn det jeg gjør nå, jeg var vel akkurat på grensen til å være undervektig og beina på kroppen syntes nesten. Svarene jeg fikk på spørsmålet mitt fikk meg til å at det var noe galt med måten jeg tenkte på, at jo tynnere jeg er jo bedre. Jeg har aldri helt forstått det. Men alle er jo forskjellige.

Vel, dette ble et veldig forvirrende og halvt innlegg, det var virkelig ikke meningen. Men det blir vel slik når man bare skriver det som dukker opp i hodet, for så å ta en lang pause midt i hvor alt bare stopper opp. Slik er det bare noen dager. Nå skal jeg sette i gang med å vaske alle sminkekostene mine, det er ALT for lenge siden nå. Jeg har jo ikke brukt sminke på ca. en mnd. så da har jeg heller ikke tenkt så mye over det. Men det er virkelig på tide.

Håper alle har en fin kveld ♥

7 kommentarer
  1. Jeg hadde også tidligere problemer med å gå opp i vekt, og fikk akkurat samme sp.mål.. Det er flere som sliter med å IKKE legge på seg, enn dem som sliter med det motsatte.. Men likevel tenker jeg at det er et like opprørende og idiotisk sp.mål som å spørre hvorfor folk vil gå ned i vekt..
   Mennesker er rare noen ganger.. Du er fin som du er, og det har du alltid vært- for det er vi alle! Men vi må få gjøre som vi vil med både vekt og utseende, uten at noen skal blande seg i det, tenker nå jeg..
   Ha en fin kveld!

  2. Mange har et forskrudd syn på hva en kropp skal se ut som. Desto tynnere desto bedre er ikke noe å hige etter. Var undervektig i alle år til jeg bikket 20 og fikk litt kvinnelige former. Trives bedre nå med ekstra på magen etter to svangerskap enn hva jeg gjorde i ungdomstiden når jeg var radmager og bare skinn og bein. 🙂 Gjør det du føler for og hvis du vil opp i vekt så prøv på det. Ikke bry deg om hva andre mener du burde gjøre. Alle mennesker og kropper er forskjellige. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg