Skaff deg 17.mai antrekket før det blir for seint

1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER– affiliateslenker

Hola! I dag er det første mai og kun en måned til sommeren starter, åååh jeg kunne virkelig ikke gledet meg mer. I år syns jeg vinteren har vært skikkelig lang og trist, ikke ekstremt vintervær, men det har nesten konstant vært mørkt. Så nå skal det bli skikkelig deilig med lysere dager og varmere vær. Men før sommeren er her, kommer jo 17. mai! Det er jo kun litt over to uker til, så da er det virkelig på tide å finne et fint antrekk (dersom du er som meg og ikke har bunad så klart). Jeg elsker å kjøpe klær på nettet, utvalget er bare så utrolig mye bedre enn i butikk. Men som de fleste kanskje vet, er det stor pågang på nettbutikker også når det nærmer seg store dager, og det tar gjerne et par dager lengre før det kommer frem. Derfor tenkte jeg å legge ut dette innlegget allerede nå, så alle får tid til å bestille og få varene hjem i tide. Jeg er jo i Hellas på 17.mai, så det bli ikke noe norsk tradisjonell feiring på meg i år. Men jeg skal nok få en koselig egen feiring der også. Antrekket er allerede kjøpt og pakket! 

1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER. – affiliateslenker

 

Har du 17. mai antrekket klart? ♥

10 kommentarer
  1. Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat – som om jeg ikke følger opp dette – men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat – en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat – ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

  2. Her var det mye fint. Men aldri i store størrelser. Nei har ikke bestemt meg på hva eg skal ha på meg på 17mai. Vet bare ka eg skal gjøre den dagen. Men eg har en del antrekk å velge mellom:D men det blir nok en kjole:D

  3. Likte kjole nr. 5, men skulle vært litt brun. Er ikke så komfortabel med kjole når jeg er bleik. Skulle gjerne brukt bunad, men trenger ny bluse, og det koster flesk… Gleder meg til å se 17. mai – antrekket ditt!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg