4 ting jeg vil gjøre i sommer

1. Reise

Ååå jeg kan bare ikke leve uten å reise tror jeg. Det gir meg virkelig alt! Dersom jeg kunne velge, hadde nok valget vært å reise rundt hele tiden, det er dessverre ikke mulig (ikke nå i hvert fall, hehe). Men jeg håper i det minste å få til noen reiser i sommer, selv om jeg jobber en hel måned i midten av sommeren.

2. Roadtrip i Norge

Er det en ting jeg har hatt lyst til lenge, så er det å kjøre rundt i Norge. Kun for å se egentlig. Jeg har reist en del opp i gjennom hele livet, men det er svært få steder jeg har vært i Norge. Jeg har aldri vært i Nord, så det hadde vært veldig gøy å faktisk oppleve en gang.

3. Filme mer

Nå har jeg tenkt at jeg skal begynne å filme og lage mer videoer i sikkert snart et år, så det er virkelig på tide. Det er jo noe jeg syns er veldig gøy, dessverre tar det ganske mye tid og er ikke alltid like lett å få presset inn i planen. Men den beste tiden for det, er vel sommeren? Mer tid og fint vær!

4. Bade

Denne har jeg tatt med fordi det er så utrooolig lenge siden jeg faktisk har badet ute, i Norge så klart da. Flere år siden tror jeg. Jeg er ikke akkurat veldig glad i kulde og det skal ikke mye til før jeg føler det blir for kaldt, så det er nok grunnen. Meen i år skal jeg!

 

Hva har du lyst til å gjøre i sommer?

12 kommentarer

Siste innlegg