7 ting som gjør meg glad

Jeg har sett mange i det siste som har skrevet slike innlegg om hva som gjør de glade, og tenkte jeg også skulle prøve på det. Jeg har vel ofte hatt litt negativt/sarkastisk syn på ting jeg har skrevet om før på bloggen, så nå er det på tide med noe positivt! Her har dere 7 ting som gjør meg glad:

Å oppleve nye steder – Noe av det som gjør meg aller mest glad, er å oppleve nye steder. Jeg vil se så mye jeg bare kan av verden, alt fra naturen, arkitekturen, klimaet og menneskene, forandring og forskjeller er bare så interessant og gjør meg alltid i godt humør.

SOL – Hvem blir vel ikke glad av sol?? Jeg legger meg i hvert fall ikke inne og gråter når solen skinner ute, heller dersom det er grått, haha. Selv når jeg ikke en gang får vært ute i lyset, blir humøret automatisk bra når jeg ser solen.

Ta bilder – Å være ute og ta bilder av forskjellige ting eller mennesker, er noe jeg syns er veldig gøy. Og jeg blir glad når jeg finner ut av ting jeg ikke visste fra før og faktisk klarer å ta noe bra. Filming funker ganske bra det også!

Katter – Jeg vet ikke hva det er med de, men hver gang jeg ser en katt blir jeg alltid glad og må kose med de. Det kan være fordi jeg hele livet har hatt katter og ser på de som en slags familie?

Kjøre bil – men kun veeldig tidlig eller seint på natten. Når solen står opp, lyset er behagelig og det bare er de aller første menneskene er våkne. Eller gjennom byen i mørket med kun lys fra gatelyktene og bygninger, men ellers ikke mye liv.

Mat – Jeg elsker mat! Spesielt mat jeg aldri før har smakt, noe som smaker mye, nytt og annerledes. Jeg er vel også en av de merkelige, som er veeldig glad i alle typer grønnsaker, haha.

Spansk musikk – Merkelig kanskje haha. Jeg har alltid likt spansk musikk, det er bare noe med det som gjør meg i det beste humøret hver gang jeg hører det. Ikke bare musikken egentlig, men landet, språket og menneskene også. 

 

Hva gjør deg glad?

9 kommentarer

Siste innlegg