MINE MERKELIGSTE KJØP NOENSINNE

Jeg er en person som kjøper alt mulig rart, ofte bare fordi det ser morsomt ut og fordi det virker så sykt at jeg bare MÅ vite om det virkelig fungerer. Andre ganger er jeg så desperat at jeg prøver hva som helst, kun i håp om et bra resultat. Hahah. Her er i hvert fall mine aller merkeligste kjøp noensinne:

Pille/kosttilskudd som skulle gi større pupper – Jeg er forhåpentligvis ikke den eneste som var helt desperat etter å få litt større pupper da jeg var yngre? Men jeg er kanskje en av de eneste som faktisk var dum nok å prøve ut masse forskjellig tull, som folk sa og skrev skulle fungere. Da også et kosttilskudd i pilleform, haha. Disse fungerte altså ikke i det hele tatt! (Det er ikke de på bildet over)

Sokker med lukt – Da jeg var i USA i 2012 kom jeg over en butikk som solgte masse forskjellige sokker, etter hva jeg kan huske var det slik at ingen av sokke parene faktisk matchet og så ganske crazy ut. Jeg endte da opp med å kjøpe noen stripete og prikkete med bilder av is på, som da også luktet is 😛

Rygg støtter/retter – Jeg fant også ut en gang at ryggen min virkelig ikke var så rett jeg ville ha den, og den ble definitivt ikke bedre av å sitte så mye. Så da tenkte jeg at jeg trengte en vest som strammet opp ryggen når jeg satt og gikk, slik at det ikke ble mulig å sitte og bære feil. Denne tror jeg faktisk fungerer sånn passelig, men er ikke veldig behagelig og ser virkelig dum ut på. Haha. Jeg tror jeg skal prøve den igjen uansett.

Truse som gir større rumpe – Jeg har ikke vært en av de som bare opererer til seg det jeg har ville hatt annerledes ved kroppen min. Jeg har nok også til tider vært alt for slapp til å trene nok for de store resultatene. Så da jeg for flere år siden så ei på tv som brukte en slags truse med forstørrende effekt, kjøpte jeg jo så klart denne, for hvem sier vel nei til litt større rumpe? Vel, jeg kan kun huske en gang jeg faktisk har brukt denne, og det var på en flytur hvor jeg tenkte det ville bli som å sitte på en ekstra myk pute. Ellers vil jeg si at den virkelig ikke ser naturlig ut, veldig liten og stikker liksom ut midt på rumpa. I tillegg har den veldig tydlige kanter som syntes gjennom alt av klær du putter over.

Solid Black Lotion (som skulle gjøre deg 100x brunere, haha) – Huden min har alltid vært veldig blek, men før var den enda blekere. Jeg kunne ligge ute i solen i flere dager sikkert, uten en eneste forskjell (kanskje litt rødere da, haha). Så da jeg kom over denne på en blogg for mange år siden, måtte jeg prøve. Og jeg vil i grunnen si den fungerte ganske bra, men tror det er fordi den inneholdt litt selvbruning også. Luktet forresten også grusomt, ble veldig klissete og jeg er virkelig ikke sikker på hvor bra den er for huden, så den brukes ikke lengre.

 

Hva er dine merkeligste kjøp?

11 kommentarer

Siste innlegg