Why so Creepy?

Hello! Hvordan har dere det? Jeg hadde andre planer enn dette for bloggen i dag, men det ser ut til å ta ganske mye lengre tid enn jeg håpet på, derfor tenkte jeg heller å dele det ekleste bildet jeg noen gang har sett av meg selv! Har dere sett noe mer creepy? Haha. Hvordan er det mulig å se slik ut når man faktisk prøver å se bra ut.. Jeg vet ikke. Litt morsomt egentlig. Hvis noen av dere har bra tips til hvordan alltid se bra ut på bilder, så skrik ut! 😛 Nå skal jeg jobbe litt til, før det er tid for å sove. Hva har dere gjort i dag? 

9 kommentarer
  1. Bildet er veldig fint! <3 Og forresten, - så flott og sommerlig header du har laget! Får meg til å tenke på alt det fine været vi har hatt i det siste med mye sol. :-)) Håper du får en fin helg og kveld videre!

  2. Helt ærlig tror jeg ikke det er noen som ALLTID ser like bra og fantastisk ut på bilder, jeg vet ihvertfall ikke om noen som gjør det foreløpig.
   MEN, når det igjen er sagt så syns jeg ikke dette bildet er noe særlig creepy egentlig, nå har jeg riktignok min egen terskel for hva jeg syns er creppy og den slags, men dog. Jeg syns du ser flott ut og STILIG ut på dette bildet her, jeg! 🙂
   Nå ser man ikke så veldig mye av deg her, men jeg kunne lett sett for meg deg som en vakker havfrue eller noe sånt nå.

  3. Det hadde vært et superbilde i colorsplash med det blå øye bak luggen. Svartvitt burde du ha valgt. Synd jeg er så snill ellers hadde jeg nok stjålet det bilde . Ha en fin dag i sola.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg