SLIK SKAFFER DU DEG KJÆRESTE UTEN TINDER

Nå tenker du sikker WHAAT? Er det virkelig mulig? Og ja, jeg tenkte også slik, og helt ærlig er jeg fortsatt ikke helt sikker på om det er mulig. Men jeg skal likevel prøve å gi deg mine beste tips til hvordan du kan skaffe deg kjæreste uten bruk av en app. For det kan jo faktisk hende mobilen din er ødelagt eller du bare ikke har en.

1. SMINKE INSPO FRA INSTAGRAM

Se på de mest populære jentene på Insta og forsøk å sminke deg slik som dem. Dersom du ikke bruker Tinder og kan legge ut fine bilder av deg selv, så må du i det minste være sikker på at du ser ut som et perfekt instabilde i virkeligheten. For dersom gutter finner finere bilder av jenter på nettet, vil han så klart ikke velge deg. 

2. VÆR ALLTID PÅ JAKT

Aldri, aldri, aldri ta pause. Vil du ha kjæreste må du alltid følge med, er du på butikken så se deg rundt, på bussen setter du deg ved siden av den kjekkeste du kan finne, for ja tenk om du skulle gå glipp av nettopp han perfekte når du var på apoteket? Nei det er viktig å alltid være på jakt.

3. SKAFF DEG NYE INTERESSER

Liker du sminke, hår, serier, eller ander jenteting er det bare å gi opp, du kommer aldri til å møte din neste kjæreste på Vixen blog awards liksom. Noe du derimot bør gjøre er å begynne med noe slik som sport, gaming, biler osv. med slike interesser vil du finne noen fort.

4. SENK KRAVENE

Det sier seg i grunnen ganske selv at de beste og kjekkeste finnes på Tinder og ingen andre steder, så dersom du velger den andre veien, er det jo åpenbart at kravene må senkes og du må si deg fornøyd med det som er igjen.

5. FULLSTENDIG FORANDRE DEG

Er du en kjedelig person, så i hvert fall lat som du er interessant eller morsom. Ingen gutter vil være med noen som ikke får han til å le, og det er jo rett og slett bare flaut for han å vise frem en kjedelig kjæreste til vennene sine.

6. DRA PÅ BYEN

Dra ut hver kveld i en måned og møter du den samme gutten hver natt, så kjør på med han. Det er et stort tegn på at han er veldig morsom og liker å ha det gøy, det liker jo alle.

7. ALLTID VÆR DER

Har du kanskje allerede funnet en verdig kandidat? Da er du allerede godt i gang, og det viktigste er i grunnen å alltid være der han er. Sørg for at han alltid ser deg, snakk til han så mye du kan, send han meldinger og kanskje til og med spioner på han. Det kan være lurt å finne ut hva han liker, så vet du nøyaktig hva du skal gjøre og hvordan du skal oppføre deg.

 

Håper disse bra tipsene vil hjelpe deg! Og lykke til 

29 kommentarer
  1. minkampmotmobbing98: Finn hun på tinder og snakk der 😛 Haha, neida. Du må nok bare prøve å bli kjent med hun, sett deg ved siden av og snakk vanlig? Ikke vær redd, hva kan egentlig gå galt? Enten funker det, eller så funker det ikke 🙂 Lykke til!

  2. Nei, hva kan gå galt egt? Men du kjenner oss nordmenn, vi er jo livredde å snakke med noen på buss – ihvertfall mange av oss.. Bare tenker på hva hun synes om en fremmed gutt snakker til henne :O

  3. Hun virket veldig hyggelig forrige gang jeg snakket med henne! Satt på bussen etter en frustrerende dag og hun spurte meg rett ut om hvordan det gikk med meg og prøvde å få meg i bedre humør. Noe få nordmenn gjør selv om man ser en person som ikke har det bra.

  4. “Sørg for at han alltid ser deg, snakk til han så mye du kan, send han meldinger og kanskje til og med spioner på han”
   What the…
   mulig noen andre gubbz liker detta; jeg er over tredve så vet muligens ikke hva the streetkidz driver med nå om dan med sine trix with da chicks; men denne paragrafen ser jo ut som om man blir heddhønta av KGB! – nå må dere jenter rulle inn puppen her nu o bare slappe av litt med disse snappychat o instagram inda face opplegget…
   når jeg var ung, ja da var det fryd o gammen minsann med invitasjon til å plukke tyttebær eller holde lanken på kino.
   #kgb #pupprull #takeitezy #chillbill #spytown #snapp_hoeing #nodate_noRikkiLake

  5. jeg forstår ikke om du kødder? Det er ikke så morsomt med sarkasme når du ikke avslører det på noen måte.

  6. Personlig synes jeg alle de fine IKKE er på tinder. Jeg tenker at tinder er plassen for de som ikke får seg noe i det virkelige liv, og som må bruke den arenaen for å liksom markedsføre seg med bilder som kanskje ikke engang stemmer overens med virkeligheten, og som er veldig feige som sitter bak skjermen og prøver å få napp.
   Det er bare èn jeg vet av som har tinder som er jævlig fin i virkeligheten. Og han møtte jeg ikke via tinder engang, møtte han gjennom ei venninne på et vors.

  7. It should be noted that it is the best blogspot ever created 😀 in the future far from this day, later generations will find this as olden scrolls and this bloggmessage will teach and serve as a spring of eternal wisdom. The recipe for true love has been found.

  8. Du er ikke seriøs med “fullstendig forandre deg”???? du skal være deg selv når du møter folk eller? håper dette innlegget var sarkastisk

  9. Ganske greie tips her, ihvertfall noen av de. Men må ærlig innrømme at dette mest er ment som et litt sarkastisk tulle-innlegg nå, og at du spesielt ikke på ramme alvor mener det du har skrevet under punkt nummer 5, for DET er etter min mening ihvertfall et utrolig tullete punkt på egentlig alle mulige måter.

  10. Oki, bra, hehe, isåfall får dette innlegget til syvende og sist tommel opp fra meg ihvertfall! 🙂
   Det jeg derimot ser IKKE fortjener noe tommel opp nå er den forrige kommentaren min, som jeg strengt talt burde sett gjennom før posting..
   Ser jeg har skrevet:
   “Men må ærlig innrømme at dette mest er ment..”
   Litt flaut for det som faktisk heller burde stått er:
   “Men må ærlige innrømme at jeg håper dette mest er ment..”
   Haha, kjenner jeg ble sånn passe oppgitt over meg selv igjen nå som nok en gang har slurvet med å se gjennom det jeg skriver til folk….

  11. Så utrolig fin kjole! Har du link til hvor du kjøpte den? 🙂 Mitt beste tips for å få en kjæreste er å være deg selv og ikke lete etter noen. Den rette kommer når du minst venter det 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg