6 TING ALLE BLOGGERE ER REDD FOR

SKREV JEG DETTE FORRIGE UKE

Såå mange ganger når jeg holder på å skrive et innlegg, begynner jeg å tenke at dette har jeg jo allerede skrevet før? Det skjer nesten hver gang, hahah. Så da ender jeg opp med å gå gjennom alle de tidligere innleggene mine bare for å sjekke. Flere som glemmer like fort som meg og ikke vil skrive det samme hver gang?

TENK OM JEG IKKE EGENTLIG ANER HVA JEG SNAKKER OM

Hva er vel verre enn å komme med usanne utsagn, nyheter, tips osv.? Og du tror faktisk på det selv..

HVA HVIS INGEN ANDRE ENN MEG LIKER PRODUKTET 

Å anbefale et produkt kan ofte være ganske skremmende, for selv om du virkelig liker det, er alle forskjellige og det er ikke sikkert det fungerer like bra for andre. Det er jo faktisk mulig at det kun fungerer for deg, og ingen andre. Haha.

TENK OM INGEN LESER 

Det er jo ikke akkurat veldig gøy å bruke lang tid på et innlegg, og så ender du opp med at ikke et eneste menneske leser det. Da er det lett å tenke at den tiden kunne du brukt på noe helt annet og at du like gjerne bare kan gi opp. (gjelder helst nye bloggere).

JEG HAR IKKE NOE NYTT Å KOMME MED

Noen ganger stopper det helt opp, og livet er ikke like interessant som det var. Det er ikke alltid like lett å finne på noe nytt å skrive om, men det er heller ikke veldig gøy å stadig gjenta seg. Det blir fort kjedelig.

ALLE HAR ALLEREDE SKREVET DET FØR DEG

Dette er også en som stadig skjer med meg. Jeg skriver et innlegg, bruker veeldig lang tid, og når jeg endelig er ferdig finner jeg ut at så og si alle andre bloggere i Norge har skrevet det samme rett før jeg rekker å legge ut mitt.. Ofte ender jeg da opp med å ikke publisere det, det er jo ikke gøy å være den som alltid hermer..

Har dere noe mer å legge til? 👅👅

14 kommentarer

Siste innlegg