ENDELIG HAR JEG BEGYNT FORANDRINGEN

Reklame / Innlegg i samarbeid med Chilli.no

1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER.

Hei! Har dere en fin søndag? Som jeg skrev forrige uke, er jeg nå i full gang med å pusse opp soverommet. Eller planen er vel ikke egentlig å ha det som soverom, men mer som en liten stue/oppholdsrom. Det er virkelig morsomt å se hvor fint det kan bli med bare litt andre farger på veggene. Jeg kan ikke forstå hvordan jeg noen gang kunne velge den grusomme gul-hvit fargen jeg hadde (eller jeg var 6 da, så kanskje ikke så rart egentlig? Sjekk ut innlegget HER for å se den gamle fargen), kjempedeilig å bli kvitt den! 

Jeg elsker jo interiør og forandring, så jeg syns det er kjempegøy å fikse opp. Problemet er bare at jeg er så ubesluttsom, og bruker lang tid bare på velge ut alt fra sofa til bord og dekorasjoner. Det er ingen spesiell stil jeg alltid går for og kan kalle “meg”, for jeg liker så mye forskjellig. Noe som gjør alt noen hakk vanskeligere enn det egentlig trenger å være.

1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER

Nå som jeg endelig har klart å velge fargene til rommet (matt-svart på en vegg og hvit/grå marmor ellers, se bilde nede i innlegget), har jeg bare igjen å finne ut hva jeg skal ha i rommet og hva slags stil jeg skal gå for. Jeg mangler så og si alt, derfor har jeg ikke noe å gå ut i fra enda. Planen er å starte med å velge ut en sofa først og innrede rundt den, da den vil ende opp med å være hovedfokuset i rommet. Rommet er ikke så veldig stort, så derfor kan jeg heller ikke velge en sofa som er veldig stor. 

Jeg har satt sammen tre forskjellige stiler, med tre forskjellige sofaer som jeg liker veldig godt. Og jeg tror alle tre vil passe veldig bra på rommet, problemet er bare at jeg liker alle så utrolig godt at jeg sliter med å velge. Den øverste stilen er som dere ser ganske lik den jeg har hatt i leiligheten, og jeg må si jeg fortsatt er veldig glad i den og usikker på om jeg kan “gi slipp” på den riktig enda. Men så har jeg jo sittet og sett igjennom så og si alt på Chilli og WOW de har så alt for mye fint. Enig? Så jeg ble skikkelig inspirert til å faktisk velge noe helt annet denne gangen. Vanskelig vanskelig..

1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER. 8. HER.

 

Her er fargene jeg gikk for på veggene:

Hvilken av stilene hadde du valgt? Nr. 1, 2, 3 eller noe helt annet? Hvilken sofa syns du er finest? 

8 kommentarer

Siste innlegg