5 TANKER ALLE HAR HAR NÅR DE SHOPPER

Størrelsen min finnes aldri

Hvor mange ganger har det ikke skjedd at du har vært i butikker med utrolig masse fine klær, men hver gang du går for å finne størrelsen din, er den så klart ikke der. Føler det skjer hver gang med meg i hvert fall.

Det jeg vil ha henger alt for høyt

Okay, er det bare meg eller velger de alltid å henge de fineste klærne så høyt oppe at ingen rekker opp?? Mega irriterende. Jeg blir i det minste ofte stående i lengre tid for å “diskutere” med meg selv om jeg skal forsøke å hoppe opp for å få den ned, eller lete etter noen som kan hjelpe.

Hvorfor ser denne mye bedre ut på mannekengen?

YUP.. Når du står der i prøverommet med akkurat de like klærne du så på mannekengen i vinduet, skal det ikke mye til for å tenke: hvorfor ser denne bedre ut på en plastdukke enn på meg?

Hvorfor finner jeg aldri det jeg leter etter?

Kanskje denne bare er meg? Jeg vet ikke, men jeg tar den med likevel. Hver gang jeg har planlagt å finne noe spesielt, finner jeg aldri det.. Det kan hende jeg finner noe annet, men helt seriøst aldri det jeg leter etter. Og det mest typiske er, når jeg ikke lengre trenger det jeg leter etter, da finner jeg det så klart. Overalt.

Trenger jeg virkelig denne?

I motsetning med punktet over, skjer det også veldig ofte at jeg finner veldig masse jeg har lyst på. Problemet er bare at jeg sjeldent trenger det, men prøver hver gang å overbevise meg selv om at den kanskje en gang vil komme til nytte.

 

Hva tenker du på når du shopper? 

5 kommentarer
  1. He he:D ja tenker vel nesten alt det du har skrevet ned her. Men det går mest i, ja eg kjøper den åsså må eg bare gå litt mer for at den skal sitte ennå bedre på. Den tanker slår meg mange ganger:D åsså kjøper eg den:D så har mange plagg i skapet nå som kommer til å passe meg litt bedre 😀 hahhaah:D

  2. Kjenner meg igjen i mye! Omg, det mest typiske meg må være når jeg har planlagt å kjøpe noe. Da finner jeg aldri noen ting. Når jeg ikke har råd, eller tid, så ser jeg så mye fint. Typisk :-p

  3. Jeg tenker på at masse ser fint ut, men ikke på meg. Og masse passer ikke pga. kroppsfasongen min. Frustrerende. :S Men til slutt finner jeg som regel ett plagg som passer, men det tar ofte tid. 😛

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg