MINE MEST IDIOTISKE KJØP JEG ANGRER PÅ

For en stund siden skrev jeg et innlegg om det aller merkeligste jeg noensinne har kjøpt (du finner innlegget her), og det virket som det var noe mange likte. Derfor tenkte jeg å lage et lignende innlegg i dag, for helt ærlig, jeg kjøper utrolig mye merkelige/dumme/rare/meningsløse ting, jeg kan sikkert lage minst 10 av disse innleggene og fortsatt ha masse rart igjen. Jeg hadde egentlig trodd det fleste gjorde det, men i følge kommentarene jeg fikk på det andre innlegget, er det nok (nesten) bare meg.. hahah. 

Her er 4 idiotiske ting jeg angrer på at jeg kjøpte:

1. Blackhead pinsett

Jeg forstår poenget med denne “blackheads” pinsett fjerner tingen, men jeg forstod aldri hvordan den virkelig skulle brukes. Samme hva jeg gjorde ble det som å stikke to små nåler i ansiktet..  Når jeg klemmer den sammen treffer ikke en gang de to “nålene” hverandre, noe jeg syns var rart da jeg trodde det var det man skulle gjøre for å fjerne de?? Så jeg velger å tro den ikke fungerer.

2. Kyllingfilet til bikinier

Vel i en tid var jeg såå lei av å bruke push-up bh lignende bikinier, at jeg fant ut at jeg skulle kjøpe slike kylligfilet innlegg til bikiniene. Jeg var altså så lite komfortabel med meg selv og kroppen min, at jeg ikke klarte å gå med slike helt tynne trekant bikinier. Men det hjalp virkelig ikke med disse, de så virkelig så unaturlige ut at jeg aldri brukte de, hahah.

3. Rynkesuger 

Hvem vil vel ikke bli kvitt alle de grusomme rynkene man har fått i en alder av 20? Hahah. Nei jeg vet ikke, jeg fant denne i en video en gang og tenkte det der kan umulig fungere?? Jeg kjøper den og finner det ut. Det hadde jo vært veldig greit om den faktisk fungerte, haha! Den er litt behagelig å bruke syns jeg, man får en følelse av at huden strammer seg litt, men jeg kan til nå ikke se en eneste forskjell 👅👅

4. Ab Circle Treningsapparat fra TV shop

Okayy, så kjøpte jeg vel egentlig ikke denne (jeg har aldri kjøpt noe fra TV shop i grunnen), men en kollega av meg hadde den og jeg hadde så lyst til å teste den ut, så jeg fikk den. Og etter jeg hadde testet den ut, skjønner jeg veldig godt hvorfor hun ikke hadde noe i mot å gi den bort, den har absolutt null effekt. Hahah. I det minste ikke på meg, kan være jeg gjorde noe feil, men jeg mener jeg prøvde ut alle mulige måter å trene med den på. Jeg tror helt ærlig bare man ikke merker noe som helst ved å bruke denne.

 

Så dette er noen av mine mest idiotiske kjøp, som var fullstendig sløsing av både tid og penger. Hvilket kjøp angrer du mest på?

12 kommentarer

Siste innlegg