SLIK FÅR DU SOMMERKROPPEN UTEN Å TRENE

Okay, har dere sett noe så sykt før? Haha antageligvis, men denne er ganske høyt på listen for meg i hvert fall. Jeg kom over denne en dag jeg satt og så i gjennom forskjellige ting på nettet. Og jeg kunne bare ikke la være, jeg måtte kjøpe den for å teste ut. Ikke det at jeg hadde noe tro på den, ikke i det hele tatt egentlig. Men altså noen har jo funnet den opp av en grunn og mener vel den funker? Så nå er den i full gang med å gi meg sommerkroppen 2017, hahah!

Dette stod på siden om den:

“Burn Fat Cellulite Belly Lose Weight Product. Using the perspiration method to shape up body to get the desired body curve and waist line. Can be used with essential oil, weight lost cream, spa salt, massaging cream, etc. Super-elastic material, can be arbitrarily adjust the tightness, allowing you to quickly focus on sweating, regain waist curve!”

Så hvis jeg har forstått det rett så er poenget å ta den på der du vil “shape” kroppen, og denne plastikk biten skal da få deg til å svette, noe som gjør at du vil oppnå den kroppsfasongen og kurvene du er ute etter. Høres latterlig ut etter min mening, men jeg måtte så klart prøve likevel.

Vel, jeg har hatt den på i noen timer nå flere dager og kan vel si jeg ble liiitt varm, men svettet absolutt ikke. Jeg prøvde både på magen og beinet, de stedene jeg helst vil gi en annen “form” dersom noe skal endres, haha. Jeg tror dessverre ikke det ble mye forskjell, som dere ser på bildene så er det mulig jeg har plastikken på litt for klumpete, men jeg klarte det ikke bedre. Helt ærlig tror jeg ikke den hadde fungert uansett, men hva tror dere? Kan virkelig en plastikk greie forme kroppen?

8 kommentarer
  1. Hahah, latterlig hva folk finner på. Funker det, så er det nok i hvert fall tilbake til normalen innen 24 timer, minner meg om diverse andre salgstriks 😛 bortsett fra at denne så og si er gratis da, hehe!

  2. Dette gjelder faktisk all “plastikk”, eller altså, du kunne bare kjøpt lignende plastikk som man bruker på kjøkkenet til å pakke inn mat osv 🙂 Alltid lurt på om det faktisk funker, hahah!

  3. Fredrikke Gustavsen: Hahah ja sant, jeg tenkte ikke på det 😛 Følte ikke den hadde noe effekt akkurat, men mulig dersom man bruker den på trening eller i solen? Slik at man likevel svetter hahah

  4. Den eneste wrappen som funker, er It Works sin Ultimate Body Aplicator. Det er en fiberduk med en utremiks på seg, som strammer opp huden, former og toner huden.
   Jeg har brukt denne selv og kan stå for det jeg sier,- at den virker! 🙂 Jeg har hatt noen enormt supre resultater med denne supre wrappen 🙂
   Du kan ha den på i alt fra 45 minutter til 8 timer, og husk å drikke mye ( 2,5 -3 liter vann ). Da denne urtemiksen drenerer ut slaggstoffer/avfallstoffer fra kroppen din 🙂
   Om du vil vite mer, så er det bare å kontakte meg 🙂
   For denne funker, believe me!

  5. Hahaha altså jeg har aldri sett noe sånt før, men fyfasan kan virkelig ikke tro det der fungerer! Selvfølgelig morsomt å prøve!
   Utrolig fin blogg du har forresten! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg