PROBLEMER ALLE JENTER HAR PÅ SOMMEREN

1. Finne en bikini som passer

Jeg tror det problemet de aller fleste jenter har tilfelles er å finne bikinier som faktisk passer, ser bra ut og er komfortable. Det er seriøst nesten helt umulig, og et like stort problem hvert år.

2. Ser jeg bra nok ut til å faktisk gå i en bikini

Treningen går ikke alltid like bra hvert år, og med alt presset fra alle kanter er det lett å bli usikker på seg selv og kroppen sin. Derfor er det nok ikke mange jenter som har vurdert om de skal droppe bikinisesongen et år.

3. Nye søte sommerklær

Men aldri varmt nok til å gå med de.. Og hvis du først finner på å ta på deg den søte sommerkjolen du nettopp kjøpte på BikBok, kan jeg garantere deg at du endte opp med en megastor jakke over, som skjulte hele den og deg resten av kvelden.

4. Kan ikke spise hva du vil

Siden kropp er et alt for stort fokus på sommeren, blir så klart også maten det. Skal jeg spise det siste kakestykket og droppe stranden i morgen? Eller la være? Spørsmål som stadig går igjen hver sommer.

5. Barbere hver dag

Denne tror jeg virkelig ikke det finnes noen jenter som ikke hater? Eller tar jeg feil? Kanskje nettopp du liker å kunne flette armhule hårene dine, og ikke trenge å tenke på brunfargen på beinene, fordi det svarte lange håret dekker de like vel. Nei, jeg trodde ikke det.

6. Sminke/ ikke sminke 

Ja alle jenter vet det, sminke og sol går ikke bra sammen.. Meeen, vil du virkelig risikere å se ut som et påkjørt esel ute blant menneskeheten? Like vanskelig spørsmål hver eneste gang.

 

Ikke ta alt fooor seriøst da 👅👅 Har du noe å legge til? 

10 kommentarer

Siste innlegg