5 IRRITERENDE TING DU GJØR PÅ RESTAURANT

1. Smatter

Altså, finnes det noe verre enn folk som smatter. Så ekkelt og uhygienisk, jeg mister rett og slett matlysten. Det er greit nok når du er hjemme alene, men på restaurant?? Nei, jeg ender som regel opp med å bare dra derfra, takler det bare ikke liksom.

2. Bruker for lang tid på å bestille

Jeg tror jeg har nevnt denne før, men altså hva er vitsen med å gå ut og spise dersom du aldri kan bestemme deg for hva du skal spise. Er det virkelig ikke noe du liker på menyen, så ta med deg mat hjemmefra. 

Sima’s blog HERE.

3. Umulig å få kontakt med

Det er virkelig ikke gøy å være ute og spise med noen som kun stirrer på mobilen/ ut av vinduet/ eller hvor som helst i grunnen bare ikke på deg. Og enten ikke svarer på spørsmålene dine eller bare sier ja, mhm, så gøy uten egentlig å få med seg hva du sier.

4. Finner noe galt med maten, men vil ikke si ifra

Dette er kanskje den mest irriterende av alle. Den som sitter og finner feil med maten og stadig klager over det mens han/hun spiser, men absolutt ikke kan si ifra og få en ny rett..

5. Bestiller kaffe etter maten

Altså jeg har ikke noe i mot de som drikker kaffe (gjør det vel egentlig selv også, men kun på morgenen haha), men det er heller de som ALLTID skal bestille kaffe etter å ha sittet to timer med maten allerede. Er det vits? Virkelig kjedelig å sitte og se på noen bare drikke, du kan i det minste ta den med deg.

 

Hva irriterer deg mest på restaurant? (Og ja, for dere som ikke skjønte det, så er deler av dette innlegget ganske overdrevent skrevet 😂)

4 kommentarer
  1. Den tingen som irriterer meg må være andre gjester som er høylytte og ikke respekterer servitørene! Gjester som knipser med hånden for å få kontakt med en servitør.
   Selv jobber jeg som servitør og blir så utrolig skuffet og sjokkert over noen mennesker som ikke har respekt og forståelse!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg