MINE ALLER MERKELIGSTE REISEFAKTA

Aldri mistet bagasjen

Heldigvis har jeg aldri noen gang mistet bagasjen min. Den kommer ALLTID frem, haha. Jeg bør kanskje ikke si det, for da mister jeg den vel neste gang?

Elsker å se på travle folk som reiser

Stresset på flyplasser generelt egentlig.

Aldri mistet et fly

Selv hvor dårlig tid jeg har og sikker jeg er på at jeg skal miste flyet, så klarer jeg det hver gang. Ofte har jeg hatt så flaks at flyet har vært forsinket, feil i systemet, fugl i viften haha ja, det skjer noe hver gang jeg er forsinket.

Pakker alltid mega carry-on

Jeg vet ikke hvorfor, for det irriterer meg hver gang jeg gjør det. Meen jeg må alltid ha med en skikkelig stor carry-on bag på flyet. Fylt med mat, pc, kamera, en stor pute osv.

Går aldri på do på fly

Okei, jeg har gjort det EN gang før, men det var på en lang flytur til USA. Ellers faktisk aldri, haha.

Alltid komfortable stygge klær

Jeg hater å bli ukomfortabel på fly. Dersom jeg f.eks har på stramme ubehagelige bukser, blir jeg skikkelig stressa og klarer ikke sitte stille.

Liker best de lokale

Jeg har alltid likt best å være med de lokale som bor på plassen jeg besøker. Jeg føler jeg får så mye mer ut av reisen da, enn hvis jeg kun er med norske eller andre turister.

Aldri dratt tilbake til samme hotell

Selv om jeg hver gang jeg drar til et nytt sted forelsker meg i plassen, liker hotellet og folkene der, og tenker jeg at hit skal jeg tilbake. Så har jeg aldri vært på det samme hotellet/leiligheten/huset mer enn en gang.

 

Har du noen merkelige reise fakta? 

10 kommentarer

Siste innlegg