JEG KJØPTE KAMERA FOR OVER 60 000 KRONER

Noen ganger tar jeg meg selv i å tenke; hvor dum er du egentlig? Altså, du er ikke fotograf, så hvorfor skal du bruke så mye penger på kamerautstyr? Vel, jeg må bare! Haha, jeg får liksom aldri nok, jeg elsker å teste ut alle mulige forskjellige kameraer, objektiver, dingser. Så, de siste to årene har jeg faktisk klart å bruke over 60 000 kr kun på kameraer, objektiver, drone osv.. Jeg vet det egentlig ikke er så mye, for kamera er DYRT, men for meg som kun har det som en slags hobby blir det faktisk litt. Jeg tror absolutt jeg skal sette i gang å lære meg litt mer om foto og video, slik at jeg faktisk får litt mer ut av de, for jeg er langt i fra veldig flink, enda  👅 👅

Heldigvis har jeg ikke angret et sekund på noe i grunnen, pengene må jo uansett brukes på noe, så hvorfor ikke på noe du faktisk liker? For meg har det blitt kameraer og reiser, jeg har brukt aller mest penger på noen gang tror jeg.

Hva har du brukt mest penger på? Har du noen gang angret på det?

 

YOU MUST SPEND MONEY TO MAKE MONEY

5 kommentarer
  1. Jeg holder på å spare til nytt kamera nå.. Har så lyst på det nye 6D kamera!!! :O Gleder meg til det kommer ut 😀
   Hvilke objektiver liker du best? Og hva ville du ha kjøpt først, når man går over til fullformat? 🙂

  2. Det vises på dine UTROLIG fine bilder at du har gode kamera! Har tenkt å kjøpe et kamera selv, men blir nokk ikke så mye penger brukt på det som du hehe. MEN du sitter igjen med fantastiske bilder absolutt!!

  3. Den rød-orange ringen på det ene objektivet der er ikke helt billig. Hvilket objektiv er det – hvis det er lov å spørre?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg