SLIK GJØR DU DET BEDRE PÅ SKOLEN

1. Sett deg foran i rommet

Da jeg gikk på vgs pleide jeg alltid sitte helt bakerst i klasserommet, noe som dessverre resulterte i at jeg fulgte mindre med. Det ble vanskeligere å se hva som stod på tavlen og å høre hva læreren snakket om. Det var også mye enklere å gjøre helt andre ting enn å følge med. Derfor vil jeg virkelig anbefale alle å sette seg så langt som mulig fremme i rommet. 

2. Vær forberedt

Å møte opp forberedt til timen var noe jeg virkelig ikke var flink til før jeg begynte å studere. Jeg var aldri en person som var glad i skolen og skolearbeid utenom skoletiden var noe jeg unngikk mest mulig. Men da jeg begynte på universitetet, fant jeg fort ut hvor mye det faktisk hjalp å lese igjennom det forelesningen skulle handle om dagen før.

3. Forsøk å interessere deg for emnet

De aller fleste ser vel kanskje ikke på skole som noe morsomt? Men dersom du i det minste prøver å interessere deg for emnet du skal lære, vil alt bli mye enklere, du kommer ikke til å sovne og du vil lære raskere.

4. Ikke velg noe kun fordi vennene dine gjør det

Ja, dersom du skal velge fag, tema eller hva som helst i grunnen, så velg det du selv vil og ikke det vennene dine velger. 

5. Samarbeid med de som er bedre enn deg

Sier seg vel selv i grunnen. Dersom du velger å samarbeide med de som er smartere enn deg selv, er det større sjanse for å gjøre det bedre og bli bedre selv også. Ikke la noen dra deg ned!

 

Hva er dine beste studietips?

8 kommentarer

Siste innlegg