HER SER JEG SERIER GRATIS

Reklame / adlinks

God kveld! Har dere det bra? I dag har alt gått i ett her, ikke hatt tid til å sette meg ned før nå. Derfor har jeg heller fått tid til å blogge før nå, og helt ærlig har jeg ikke så mye morsomt å komme med i kveld, haha. Men jeg tenkte i det minste å komme med et lite tips for dere som elsker serier like mye som meg. Det er nemlig planen min for i morgen etter at jeg sjekket værmeldingen, det er jo meldt ekstrem regn hele dagen.. Da er det ikke annet å gjøre enn å se på serier, eller hva? Jeg pleier alltid å se på serier på HBO, elsker utvalget der! I tillegg har de alltid den første måneden gratis, så da kan det ikke bli mye bedre spør du meg 😍 Du kan få din gratis måned HER.

 

Ser du mye på serier?

6 kommentarer
  1. Enig med deg at det beste å gjøre på en regnværsdag er å se på masse serier 🙂 jeg har ikke HBO selv, men har Netflix og Viaplay. De har også første mnd gratis (men det er gått for lenge siden…hehe).
   Hvordan type serier liker du?

  2. Ser alt for mye på serier :p dessverre! Men blir helt avhengig.. Her hjemme har vi bare strømmetjenester, og har nesten alt som er – bortsett fra HBO 🙂 syns dessverre innlegget er litt misvisende da du sier gratis, for det er faktisk bare første måned som er gratis. Etter den første måneden trekkes man jo den faste summen 😉

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg