GI OPP, DU KOMMER ALDRI TIL Å KLARE DET

STOP BUILDING OTHER PEOPLE’S DREAMS, AND START BUILDING YOUR OWN.

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt fortalt at jeg bare må gi opp, slutte å jobbe mot det jeg virkelig vil, at jeg må skaffe meg et realistisk syn på livet. Gi opp drømmene mine og skaffe meg et ordentlig liv. Studer, bli sykepleier. Da vil du alltid ha jobb, du kan kjøpe deg hus, skaffe deg familie. Ha et skikkelig liv. Men, hva om jeg selv ikke har lyst til å bruke livet mitt på det? Teller ikke det i det hele tatt? Skal jeg kun velge noe fordi det er hva andre gjør og det er slik verden har blitt? Fordi andre mennesker mener det er et riktig valg for meg, et trygt valg. En annen setning jeg stadig har hørt opp i gjennom livet er: Alt er ikke alltid morsomt, noen ganger må man gjøre noe som er kjedelig også. Og ja, jeg mener også dette er sant. Men hvorfor velge noe “kjedelig” og feil allerede fra starten av. Hvorfor skal du med vilje velge et liv du vet du ikke kommer til å være fornøyd med, kun noen positive oppturer i blant. Hvorfor ikke i det minste forsøke å oppnå drømmen din, og ikke gi opp bare fordi andre mener du bør gjøre det. For meg virker i hvert fall det veldig feil.

Nå har jeg ikke noe i mot sykepleiere altså, det var bare et eksempel jeg stadig hører. Det kan til og med godt være jeg en dag finner ut at jeg vil bli nettopp det, det er jo et veldig positivt yrke, men akkurat nå kan jeg bare virkelig ikke tenke meg det. For mange er nok nettopp dette yrket også drømmen.  

 

Hva er viktig for deg i livet? 

4 kommentarer
    1. Åh, her fikk du virkelig sagt det. Jeg er helt enig. Jeg også får stadig høre det… Men jeg er helt enig i hva du sier! Stå på, gjør det du selv ønsker å gjøre og utdanne deg som / jobbe som. Gå din vei, tar du en liten omvei er jo det bare bra – da får du jo mer erfaringer og får opplevd mer 😀 lykketil<3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg