MORGENKVALME HVER DAG

Heei! Har dere det bra? Nå skal jeg straks spise frokost, venter bare på at den vanlige morgenkvalmen skal gå over. Jeg vet ikke hvorfor jeg alltid har det, men det har vært slik i flere år nå. Heldigvis er det langt i fra så ille som det var da jeg gikk på skolen. Jeg husker jeg slet veldig med å klare å stå på badet å fikse meg om morgenen før skolen startet, jeg ble alltid så ekstremt kvalm og svimmel at jeg måtte legge meg ned noen minutter i et kaldt rom før jeg kunne fortsette. Virkelig irriterende, spesielt når det ikke er noen grunn til at det skal være slik. Så jeg er veldig glad for at det ikke er ille lengre, kun litt innvendig (hahah) kvalme i hodet før det blir helt borte nå.

I dag er planen å ha en skikkelig ryddedag, ser virkelig ikke ut her og jeg takler det ikke lengre. Så det skal bli skikkelig deilig å få litt orden igjen, er allerede godt igang heldigvis. Senere er planen å dra på kino, dersom jeg klarer å holde meg våken helt til kl. 23, hahah 😂

 

Hva er dine planer for dagen?

 

(Skrev dette innlegget kl. 8, men internettet her bestemte seg så klart for å ikke fungere, derfor fikk jeg ikke publisert det før nå.)

4 kommentarer

Siste innlegg