6 GRUNNER TIL HVORFOR DU MISLYKKES

Hola! Hvor mange ganger har du ikke hatt drømmer eller tanker om noe du virkelig har hatt lyst til å oppnå? Men gang på gang ender opp med å ikke klare det, stopper opp halvveis eller gir opp allerede før du har prøvd. Vel, jeg tenkte jeg skulle gi dere 6 tips på hva du bør unngå dersom du prøver å oppnå/lykkes med noe. 

DU BRYR DEG FOR MYE OM ANDRES MENINGER

Jeg får virkelig ikke sagt det ofte nok.. Dersom du skal bry deg om hva alle syns om deg, det du gjør eller du prøver å gjøre alle andre fornøyde, vil du ALDRI lykkes med det du selv vil. Slik er det bare. Du vil heller ikke klare å gjøre absolutt alle andre fornøyde, det går bare ikke. Såå, velg deg selv! 

DU JOBBER IKKE HARDT NOK

Du har lyst til å lykkes, veldig lyst. Men du jobber bare ikke hardt nok for å oppnå drømmene dine. Vil du være best, må du også jobbe dobbelt så hardt som resten. 

DU HAR IKKE TÅLMODIGHET

Eller, du har jobbet hardt, veldig hardt. Men du har gitt opp før du nådde målet. Ikke alltid er en uke, en måned eller kanskje til og med år nok, hold ut til du er der du vil være.

DU SATSER PÅ FLAKS

Jepp, noen klarer faktisk å få til hva som helst med kun flaks, men det gjelder langt i fra alle. Og dersom planen din er å lykkes med det du gjør, bør du virkelig ikke satse på at en dag kommer flaksen og du vil få til alt. Jobb hardt!

DU ER OMRINGET FEIL TYPE MENNESKER

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at menneskene rundt deg påvirker deg mer enn du egentlig vil de skal. Derfor er det viktig å omringe seg med mennesker som motiverer deg til å lykkes og ikke motsatt.

DU ER USIKKER

Usikker på om du egentlig vil dette? Eller bare veldig usikker på deg selv og om du virkelig kommer til å klare det? Uansett grunn, er du usikker og ikke nok tro på deg selv, har du mye større sjanse for å mislykkes. 

 

Har du noen tips til hvordan man kan lykkes?

9 kommentarer

Siste innlegg