DERFOR BØR DU ALDRI DATE DIN BESTEVENN

DET BLIR ALDRI DET SAMME IGJEN

Selv om selve forholdet kanskje var veldig bra, dere hadde det utrolig fint sammen, så er sjansen stor for at dersom det en dag tar slutt vil dere aldri være like gode venner igjen. Så dersom det ender, mister du ikke bare en kjæreste, men din bestevenn også.

HAN/HUN VET ALLEREDE DINE MØRKESTE HEMMLIGHETER

Hmm, denne kan vel både være negativ og positiv? På en måte kan det være greit om den du dater, allerede vet det mest negative ved deg eller det du ikke deler med resten av verden. Men det er ikke alltid like behagelig å være med noen som vet absolutt alt.

FOR LITE SPENNING

I og med at dere allerede kjenner hverandre utrolig godt, og det egentlig ikke er noe nytt å finne ut om den andre personen, vil det også med stor sannsynlighet bli svært lite spenning i forholdet. Du mister også den spennende begynnelsen av forholdet dersom du velger din bestevenn og du kan i verste tilfelle få en følelse av å date et søsken.

DU ER ALLEREDE KLAR OVER DET NEGATIVE

Okay, noen ganger kan det virkelig være bra å vite ting om en person, men når det kommer til dating, er det ikke alltid like positivt å allerede være klar over de tingene du ikke liker så godt ved personen, før dere begynner å date. Det kan føre til at forholdet ender tidligere.

😜😜😜

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg