6 BEVIS PÅ AT JEG ER MERKELIG

Hahah, jeg aner ikke hvor mange slike innlegg jeg har skrevet nå, men jeg går jo aldri tom for merkelige fakta. Jeg er litt usikker på om det egentlig er så veldig positivt, men det er i det minste morsomt å skrive og det er vel det viktigste? 😂

Jeg liker best mat med klumper Yoghurt, syltetøy, sjokolader ja alt egentlig. Dersom noe har den samme teksturen gjennom hele syns jeg det blir kjedelig å spise.

Jeg sluttet på svømming etter 7 år fordi vannet ble for kaldt Hater virkelig å fryse, så da gikk det bare ikke lengre, hahah.

Jeg liker ikke å gå uten sokker inne Ute er det noe helt annet og ikke ille i det hele tatt, men inne er bare ikke behagelig, haha. 

Når jeg finner noe som interesserer meg, blir jeg helt besatt av det Jeg klarer bare ikke stoppe. For to dager f. eks begynte jeg å se på slike uløste mysterier, og jeg klarer ikke la være å se på det. Ikke nok med at jeg ser på selve videoene om det, jeg googler og finner informasjon om de helt til jeg vet alt.. Hahah.. Veldig irriterende i grunnen. 

Jeg liker ikke å ringe Spesielt ikke dersom det er et ukjent nummer. Men jeg foretrekker absolutt å sende meldinger, samme til hvem egentlig.

Jeg er alltid alt for tidlig hvis det er viktig, og alt for sen dersom det ikke er like viktig Jepp, jeg kommer alltid for sent til fester, bursdager og slike ting, men er så aalt for tidlig når det kommer til ting som intervjuer og jobb.

14 kommentarer

Siste innlegg