SLIK FÅR DU MINDRE NESE UTEN PLASTISK KIRURGI

“Lift and shape your nose without the need for expensive plastic surgery”

Sooo, i dag tenkte jeg å komme med et helt UTROLIG tips! Jeg har nemlig oppdaget en liten dings som skal gi meg en mindre nese med bedre fasong, uten noen form for plastisk kirurgi. Helt utrolig!! Eeeller, det var i det minste det selgeren hadde skrevet om den. Men ikke nok med at selgeren selv skrev en hel masse skryt om produktet, som at man ville få en vakker nese uten dyre operasjoner ved bruk av denne, den hadde også utrolig nok mange svært positive anmeldelser av folk som (sa de) hadde prøvd den. Så da kan dere vel gjette hva jeg ikke klarte å la være å gjøre? Jepp, jeg måtte kjøpe den.. Som dere sikkert har forstått til nå, så kjøper jeg jo alt mulig av idiotiske greier, haha. Men den kostet ikke akkurat en formue da, så uansett resultat føler jeg ikke jeg har tapt noe særlig.

På siden stod det at den kun skulle settes på nesen og der skulle den sitte i 15 min hver dag. Nå kunne jeg ikke finne ut hvor lenge man skulle måtte bruke denne daglig før et resultat skal kunne sees, så her måtte jeg bare gjette litt. Til nå har jeg brukt den (forsøkt å bruke den, den er dessverre ganske irriterende og litt smertefull å ha på) daglig i 2-3 uker. Og veel, jeg vet ikke helt hva jeg skal si om resultatet.. Jeg glemte så klart å ta et før-bilde før jeg startet, så under her har jeg funnet et gammelt fra bloggen som får duge. Ikke akkurat det beste, i og med at det er tatt alt for nærme og det ser ut som hele fokuset egentlig er på nesen, hahah. 

Så hva syns dere? Ble det noe forskjell? Jeg syns det kan se ut som nesen er litt mindre “hengete” og kanskje litt smalere på etter-bildene, men det kan også like gjerne være vinkelen bildet er tatt fra og lyset. Mest sannsynlig er det nok heller det. Jeg kan nok konkludere med at denne ikke akkurat var like bra som lovet, men det er mulig den vil ha bedre effekt etter lengre tid. Kanskje jeg skal prøve 😂

 

Har du prøvd noe slikt?

23 kommentarer
  1. Ville du sagt at en gutt er interessert om dere går på samme skole(startet på samme skole etter sommerferien, men ulike linjer) men ikke har møtt hverandre enda.. fordi begge sliter i hverdagen, noe som gjør at vi er bare av og til på skolen. Vi er åpne med hverandre og støtter når det trengs over snap, det er stortsett jeg som må starte å sende snap for å få svar. Han har tidligere vært sein med å svare, men svarer meg fortere nå, + liker statuser og bilder på fb/insta. Om det har noe og si, så har vi snakket sammen siden starten av året da vi bodde 3 timer unna hverandre. Er han hard to get, interessert eller rett og slett bare hyggelig?:/

  2. Jeg er ikke fornøyd med nesen min i det hele tatt. Den peker mot venstre.. =(
   Men jeg tror nok ikke jeg tør å prøve det der. Jeg kjenner smerten ganske enkelt (vet ikke helt hva det kalles), så jeg tror jeg heller sparer meg opp til en neseoperasjon..

  3. Hahaha nei og nei.. Kjære deg du har ingen grunn til å forandre på nesen din! Ja den kan nok fungere om du sover med den hver natt i en mnd eller lengre, men er det verdt det? Kroppen vil jo endre seg under press (Korsettprinsippet) men her snakker vi mye smerte over lang tid for å få det til. Tror heller det kunne fungert for noen som faktisk har potetnese også, noe du absolutt ikke har.

  4. Hei.
   Jeg synes du er supersøt, synes ikke du burde forandre noe på nesa di .
   Og jeg synes du skulle være forsiktig med å bruke den dingsen på nesa i tilfelle du kan få problemer med huden rundt nesa med for eksempel sprengte blodårer eller store porer.

  5. Takk, men jeg liker ikke at nesen min er skjev, pluss at jeg blir hele tiden tett og jeg får vondt i beinet når jeg bruker briller, så jeg må fikse det. Er ikke bare på grunn av utseende. Er også på grunn av å få puste med nesen normalt.. =)

  6. haha, morsomt å teste ut 😀 Jeg har ikke egentlig et spor tro på at en neseklemmer kan forandre strukturen på nesa, da tror jeg sminke, vinkler, lyssetting har mer å si! Men veldig gøy at du tester ut sånne ting! Hvis det kan gi placeboeffekt til usikre jenter som ønsker å operere er jo det bra! Mindre skadelig alternativ hvertfall 😀

  7. Superfin makeupé look! 😮
   Jeg så ikke så mye forskjell egentlig , men du har kanskje rett i at nesen din er litt mindre “hengende” etter jeg har studert bildene litt selv 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg