MINE AUGUST FAVORITTER

Iconic London Illuminator

Jeg har ikke så mye å si om denne, annet enn at det er den BESTE highlighteren jeg noen sinne har prøvd! Den gir null glitter, men likevel en ekstremt fin glød. Bruker denne hver eneste gang jeg sminker meg.

Âme Pure CIT Face Roller

Jeg kjøpte denne for ca. en til to uker siden nå, og jeg kan ikke si annet enn at jeg ELSKER hvordan huden føles ut etter jeg har brukt den. Leste om mange som ikke likte smerten og hvor stram huden blir, men jeg er heldigvis ikke en av de. Om den har noen egentlig effekt vet jeg ikke enda da, det er alt for tidlig å si. Anbefalt behandling er 2 måneder, og jeg kommer definitivt til å bruke den ut den tiden.

Nilens Jord Tinted Day Cream

Denne er virkelig genial på de dagene hvor jeg ikke har lyst til å sminke meg, men likevel vil ha ansiktet samme farge som kroppen. Det tar nemlig mye lengre tid før ansiktet mitt blir brunt enn kroppen, derfor kan det se litt merkelig ut uten sminke. Siden dette er en farget dagkrem, gir den kun litt farge og ikke noe dekke.

Skyn Hydro Cool Firming Face Gel – Smile Line

Er det en ting som virkelig irriterer med når jeg har på sminke så er det smilerynkene.. De limer seg jo fast i ansiktet så fort jeg har fått på foundationen. Heldigvis har jeg oppdaget noe som redder meg, nemlig Skyn Iceland Smile Line Gels. Jeg tar på disse i 10-15 min før jeg skal ha på sminke en hel dag, de fyller midlertidig ut smilerynkene, slik at de ikke blir synlige lengre. Elsker disse!

Mentos Now Mints

Okay, det er kanskje litt merkelig å ta med mat i månedens favoritter? Men jeg gjør det likevel. Jeg har hele august vært helt obsessed med disse Mentos mintene, helt siden jeg kjøpte de på fergen til Danmark den første turen jeg dro dit denne måneden.

 

Hva har var dine favoritter i august?

13 kommentarer

Siste innlegg