DETTE REDDET MEG PÅ SKOLEN

Reklame / adlinks

Hola babes 💋 I dag tenkte jeg å komme med noen tips som virkelig har reddet med alle årene på skolen og studiene. Det er ikke alltid like enkelt å huske ting på morgenen, ofte hadde jeg veldig dårlig tid og hodet hadde ikke alltid våknet helt enda. Derfor var det helt perfekt å alltid ha et ekstra sett med ting jeg kunne måtte trenge i uforutsette situasjoner. 

 

LITEN VESKE

Det første du bør ha er en liten veske å ha alle de små tingene i, slik at det ikke bare ligger og slenger oppi skolesekken/vesken. Det er også mye enklere å finne det du skal ha dersom du holder alt samlet på en liten plass. HER finner du vesken på bildet.

DEODORANT

Finnes det noe verre enn når du har glemt å ta på deg deodorant, men ender opp å måtte sprinte 500 m for å rekke bussen før skolen? Da er det perfekt å alltid ha en liggende i sekken, slik at du kan ordne det når du kommer frem. Du finner den HER.

HÅRSTRIKK

Selv om jeg ofte hadde med meg hårstrikk på skolen, skulle det ikke akkurat mye til før jeg hadde klart å miste det. Ellers var det jo så klart gym akkurat den dagen jeg bestemte meg for å ha håret fint krøllet ned. Hårstrikk er noe jeg så og si alltid får bruk for, derfor har jeg også lært meg å alltid ha et par ekstra pakket med. HER.

TAMPONGER + BIND

Tror ikke jeg trenger å si så mye om denne, annet enn hvor ille er det ikke når mensen plutselig kommer og du ikke er forberedt? Så klart er det mulig at noen av venninnene dine har med seg enten tamponger eller bind, men man vet aldri. Viktig å være på den sikre siden.

MINTS/ TYGGIS

Det finnes vel ingen som faktisk liker dårlig ånde? 

SMINKEFJERNER

Sminkefjerner lærte jeg å alltid ha med meg etter jeg på videregående begynte å sykle til skolen. Selv om jeg hadde brukt to timer på å sminke meg på morgenen, så nødvendigvis ikke dette like bra ut etter en lang sykkeltur i pøsende regn. Trist panda stilen er ikke helt for meg. Sminkefjerner finner du HER.

SKJERF

Dette gjelder kanskje bare meg, men jeg var ALLTID kald på skolen. Selv om været var fint og solen skinte ute, holdt jeg på å fryse meg ihjel i klasserommet. Så et deilig stort skjerf kom alltid godt med. Du finner det HER.

 

Hva har reddet deg på skolen?

12 kommentarer

Siste innlegg