FLAUESTE SOM NOENSINNE HAR HENDT MEG

TRUSEN RØK PÅ EVENT

Hahah, kun en gang i mitt liv har jeg opplevd å faktisk klare å ryke en truse når jeg har hatt den på. Og så klart måtte dette skje på et event med hundrevis av mennesker.. Det er en ganske merkelig følelse å gå rundt med en halv truse, og ikke spesielt behagelig heller, så det må ha sett ut som noe var alvorlig galt der nede mens jeg gikk der. Det endte med at jeg bare måtte rive den av, kaste den og håpe på at ingen merket at jeg gikk uten resten av kvelden. 

KRASJET HODET I VEGGEN

Da jeg var yngre gikk jeg mange år på svømming, jeg konkurrerte også en god del. Og så klart, den ene gangen da jeg svømte bakover, klarte jeg jo å krasje hodet så hardt i veggen at jeg bare sank rett ned, hahah. 

PÅKJØRT I HØYE HÆLER

Dette skjedde noen dager før jeg skulle konfirmere meg. Jeg hadde akkurat vært på den siste øvelsen/møtet, og da måtte vi gå kledd i lignende klær og sko som vi skulle ha på oss selve dagen. Høye hæler var jo så klart en selvfølge for meg da, og slapp som jeg var, gadd jeg ikke skifte til noe annet da jeg skulle sykle hjem derfra senere. Da jeg skulle krysse hovedveien må jeg ha bommet fullstendig på avstanden til bilen som kom kjørende mot meg, for jeg bestemte meg jo så klart for å bare sykle rett over, uten å gå av sykkelen.. Det endte så klart med at bilen traff meg og jeg smalt rett i bakken, jeg var helt svimmel og ganske borte, men jeg husker så mye som at jeg humpet meg over resten av veie, i de grusomme hælene, mens resten av bilene hadde stoppet opp og bare stirret dumt på meg. Forståelig da, må ha sett virkelig dumt ut. Jeg lærte i hvert fall to ting fra denne hendelsen da, aldri sykle over veien og spesielt ikke i høye hæler.

GLEMTE NAVNET PÅ EKSAMEN

Denne er en slik en man hører før muntlig eksamen, av lærerne når de prøver å berolige deg med at det ikke kommer til å gå såå ille, mange dummer seg ut mer enn deg, det finnes jo til og med de som glemmer hva de selv heter. Veeel, det var meg. I 10ende klasse kom jeg nemlig opp i tysk muntlig, da jeg skulle hilse på sensoren, presenterte hun seg så klart først og gjett hva? Hun hadde samme navn som meg, det forvirret meg så mye at jeg fullstendig glemte at jeg også het det. Hahah, er det mulig.. 

 

Har du noen flaue historier å fortelle?

10 kommentarer

Siste innlegg