SLIK SER DU BRA UT PÅ BILDER

Det er ikke alltid like lett å se bra ut på bilder, men det finnes ting du kan gjøre for å gjøre det bedre. Nå er jeg langt ifra noen proff, men jeg tenkte jeg skulle dele noen få tips som har hjulpet meg. Håper de kan være til hjelp for noen andre også.

IKKE STIRR RETT INN I LINSEN: Bilder hvor man stirrer direkte inn i linsen blir sjeldent veldig bra (I hvert fall når det kommer til meg). Jeg foretrekker å se en helt annen vei, men dersom jeg må se mot kameraet pleier jeg å se litt over linsen.

SKARPT LYS? Vanskelig å holde øynene åpne i det skarpe lyset når du blir fotografert? Lukk øynene og se mot solen/lyset en liten stund før du skal bli tatt bilde av, det vil gjøre det enklere å faktisk holde øyene åpne i skarpt lys. 

IKKE HOLD HENDENE RETT NED: Mulig det bare er meg som har så store skuldre at det ser merkelig ut dersom jeg holder hendene rett ned. Men dersom det skulle gjelde noen andre også, tar jeg det med. I stedet for å ha hendene rett ned, ta albuen litt bakover og inntil kroppen. På flere av bildene i dette innlegget har jeg, som dere ser fullstendig glemt dette (hahah) og ja, det hadde blitt bedre dersom jeg hadde husket.

DET HJELPER IKKE Å OVERTENKE: Er det en ting som alltid ødelegger bildene og gjør at jeg ser enda verre ut, så er det når jeg prøver alt for hardt og overtenker det jeg gjør. Husk å slappe av også!

 

 

Har du noen tips til hvordan man kan se bedre ut på bilder? 

29 kommentarer

Siste innlegg